Artur
Jordan
właściciel, CODE
TEAM
Temat: Podoba mi się nazwa grupy :)
I jakoś pozytywnie odbieram tą grupę choć jeszcze nie wiem o co kaman :)Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Artur Jordan
Agnieszka Drozd Studentka
Mi się podoba awatar!! Z chęcią się przyłączę :)
Krzysztof Parjaszewski sky developer
Złota rybka może szybko powiedzieć swoje ostatnie życzenie zanim ktoś wkręci jej żarówkę do prądu :)Kamilu - gratuluję pomysłu na grupę i czekam na wyzwania :)
Maciej
Egermeier
Obsługa
informatyczna firm
No ciekaw jestem losów tej grupy.... i aktywności naszego "przodownika" ;)
Jędrzej Górny Per Aspera Ad Astra
Na pewno pomysł dobry, może czas zacząć dyskusję?
Kamil Przeorski Szukam :-)
Tak przygotowuję pierwszy materiał :) może zaczniemy od nawyków kreatywnych osób.Wyślę biuletyn niebawem ;)
A może masz jakiś temat od którego chciałbyś rozpocząć dyskusję;)
Jędrzej Górny Per Aspera Ad Astra
Ostatnio rozmawiałem ze znajomymi na temat innowacji i zgodnie stwierdziliśmy, że to co w Stanach jest już wdrożone i działa, u nas wchodzi i jest innowacją i nowością.
Kamil Przeorski Szukam :-)
Innowacją lokalną może i jest:) mam na myśli to, że innowacja to raczej skutecznie zrealizowany pomysł na coś nowego i wartościowego - niż kopia z zachodu (copycat?).Dobre pytanie, sądzę że problem nie leży w kasie (jak propaguje to unia, i jej innowacyjna gospodarka) - a raczej zasobach ludzkich czyli w samej mentalności:)
Jeżeli chodzi o nawyki kreatywnych osób, to tutaj dodałem VIDEO na ten temat - http://www.goldenline.pl/forum/innowacja/1400412 - zapraszam do dyskusji.
Co możnaby zrobić, abyśmy byli bardziej innowacyjni?Kamil Przeorski edytował(a) ten post dnia 11.01.10 o godzinie 09:16