- 1
- 2
- 3
- Następna »
Marta
Kołodziejczyk
moj maly wielki
cud... :)
Temat: wyzwanie dla młodych i kreatywnych.....
witam,tak sobie pomyslałam, że w sumie pomysłowść ludzka nie ma granic ...i rzuce temat w wir....otóż jak rozprowmować radio internetowe i portal społecznosciowy(chodzi o spolecznosc pewnego miasta)za ZEROWY FUNDUSZ REPREZENTACYJNY???jakies pomysly czy uwagi....ciekawa jestem, jak inni by to zrobili??marta cieślak edytował(a) ten post dnia 29.12.09 o godzinie 19:38
Seweryn J. Wolny człowiek
ech, uwielbiam takie wyzwania. za darmo to mozna dostac w gebe od zebraka - jak mawiaja. :)
Andrzej Ludwik Alw
Włoszczyński
projektant, eagler i
orloger
doc Seweryn J.:Za darmo już nie chcą dawać w pysk :(
ech, uwielbiam takie wyzwania. za darmo to mozna dostac w gebe od zebraka - jak mawiaja. :)
Jakub
Juniewicz
Przedstawiciel
Handlowy
Portal Społecznościowy "pewnego miasta "Zależy jakiego Możemy porównać Warszawę do kilku tysięcznego Miasta
Wiadomo w Tym 1 większych problemów by nie było .
Marta
Kołodziejczyk
moj maly wielki
miasto ok 8o tys. mieszkancómiasto z przeszloscia bogate przyszloscia...
Jak rozpromować? Hmm... A więc:W internecie:
1. AdWords
2. Displaye
3. Viral
Poza internetem:
1. ATL
2. BTL
Reasumując powyższe: biorąc pod uwagę informacje jakie podałaś nie da się udzielić żadnej sensownej rady :)
Pzdr,
Karol
Jakub
Juniewicz
Przedstawiciel
Handlowy
Tak jak Pan wyżej portal społecznościowy typu ? Nasza-klasa?..Proponuje zacząć w wąskim gronie znajomych chociaż nie wierze żeby to się "za darmo" udało ;)
PozdrawiamJakub Juniewicz edytował(a) ten post dnia 29.12.09 o godzinie 22:12
ktoś chyba chce turbodymodarmo kursu
Marta
Kołodziejczyk
moj maly wielki
Jan D.:łot??\:):):):):)
ktoś chyba chce turbodymodarmo kursu
Radek
Ł.
Mój profesjonalny
opis
Radio to zapewne Strefa FM z Piotrkowa Trybunalskiego (dane z profilu ;), mam nadzieję, że portalem społecznościowym nie ma być strona radia...
Marta
Kołodziejczyk
moj maly wielki
nie jest to strefa tylko cos nowego w strefie mnie juz nie ma....polecam portal piotrkowianie.comoraz radio laweczka.net
Kobito!Siądź przed kompem i napisz:
po co/dla kogo/kto/gdzie/o czym/o kim/z kim/obecne plany/własne pomysły/ itp. itd.
Wątpliwe, aby ktoś siedział teraz przed monitorem, opychał się chipsami i namiętnie ciskał F5 w oczekiwaniu na kolejną (z)dawkę informacji.
Chcesz czegoś od innych, to najpierw daj coś od siebie.
Krzysztof
S.
Live hard, sell
hard.
andrzej-ludwik "alw" włoszczyński:Bo jak już dadzą to portfel i telefon zabiorą :)
Marta
Kołodziejczyk
moj maly wielki
Dominik Szewior:nie wiem czy zauwazyles ale portal juz istniej nie szukam reklamy na otwarcie ale na to jak ewentualnie mozna zrobic inaczej.....marta cieślak edytował(a) ten post dnia 29.12.09 o godzinie 23:01
Kobito!
Siądź przed kompem i napisz:
po co/dla kogo/kto/gdzie/o czym/o kim/z kim/obecne plany/własne pomysły/ itp. itd.
Wątpliwe, aby ktoś siedział teraz przed monitorem, opychał się chipsami i namiętnie ciskał F5 w oczekiwaniu na kolejną (z)dawkę informacji.
Chcesz czegoś od innych, to najpierw daj coś od siebie.
Andrzej T. jak to się nie da?!
Krzysztof S.:
andrzej-ludwik "alw" włoszczyński:Bo jak już dadzą to portfel i telefon zabiorą :)
Żebraki? oni w hooligankę się nie bawią
Marta
Kołodziejczyk
moj maly wielki
juz mam temat na portal zebracuy czy huligani...a moze pozoratorzy??? :):)Temat: wyzwanie dla młodych i kreatywnych.....
a może marketingowcy z łapanki??możesz napisać coś o sobie w 1 numerze
Marcin Korneluk reżyser
kocham wolnych strzelców, ktoś mówił że to bezrobotni fachowcy, ale co tam, to oni właśnie góry przenoszą
Marta
Kołodziejczyk
moj maly wielki
Marcin Korneluk:to moze film o mnie.....zyskami sie podzielimy......
kocham wolnych strzelców, ktoś mówił że to bezrobotni fachowcy, ale co tam, to oni właśnie góry przenoszą
Zróbcie jakiś ranking knajp czy coś w tym stylu, byle potem w knajpach porozklejać naklejki w stylu "polecane przez xxx".Możecie to połączyć z promocją lokalnych kapel. Wystartujcie z taką akcją promocyjną polegającą na tym, że w lokalach muzycznych do standardowej ramówki wchodzi trochę lokalnej muzyki.
Taki lokalny dział muzyczny możecie odpalić u siebie i niech ktoś dba o to, żeby były informacje o lokalnych kapelach, muzykach etc. Takie wizytówki.
Potem walicie na drzwiach naklejkę/plakat/whatever "gramy po piotrkowsku" (czy coś, czaisz koncepcję). Wypadało by się postarać o to, żeby w mediach o tym napisali + jakieś wsparcie znanej osoby z miasta, najlepiej z branży.
Akcję robicie pod szyldem własnego portalu i radia, a knajpy które w to wejdą zostaną jakoś lepiej "wyeksponowane", tak żeby każdy ukręcił na tym swoje lody.
Foty z imprez. Jakkolwiek jest to głupie, to generuje ruch. Aczkolwiek nie napisałaś czy interesuje Cię aktywny user, który np. uczestniczy w dyskusjach, czy tylko oglądacz.
Możecie też sami robić imprezy pod szyldem własnego portalu. Małe, duże, tematyczne.