Reklama: Jesteś webmasterem ? Zacznij zarabiać KLIKNIJ

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Kamil Rybczyński właściciel
www.binti.pl

Temat: Aktywisci.net - poszukiwani wspólnicy / inwestorzy

Witam serdecznie,

słowem wstępu:
Celem serwisu jest umożliwienie internautom znalezienia osób podobnych do nich, aby stworzyć grupy pasjonatów spotykających się razem w świecie realnym.

Więcej wyjaśnia notka prasowa: http://aktywisci.net/dla-prasy/1

Każdy użytkownik ma swój kalendarz spotkań, a każda grupa może prowadzić galerię, forum, organizować spotkania itp.
System powiadomień informuje użytkownika, że w ciągu najbliższych dni będzie mieć spotkanie w ramach grupy do której należy.
Ogólnie rzecz biorąc serwis ma za zadanie wyrwać ludzi od komputerów i pomóc znaleźć pasjonatów do rozwijania swoich zainteresowań w świecie realnym, a za pośrednictwem serwisu poszukiwanie kolejnych osób i prowadzenie grupowej wizytówki w portalu.

Poszukuję osób (najlepiej zgranej grupy) do wspólnego rozwoju serwisu lub całkowite jego przekazanie oraz zostawienie sobie procentowego udziału w przychodach serwisu. Interesuje mnie założenie spółki z.o.o (od stycznia 2010 koszt założenia spółki to 5000 zł więc myślę, że nie są to duże koszty).

Najbardziej potrzebne są osoby z zakresu PR oraz ds. marketingu i współpracy. Zaplecze programistyczne jestem w stanie częściowo zapewnić.

Mile widziane będą osoby z woj. łódzkiego ponieważ łatwiej będzie spotkać się aby uzgodnić szczegóły współpracy. Jednak nie jest to warunek konieczny - istnieje wiele innych metod kontaktu.

Jeśli dysponujesz dużą/wystarczającą ilością wolnego czasu oraz cennym w tej branży doświadczeniem lub innymi atutami, które według Ciebie będą potrzebne w rozwoju serwisu, czekam na kontakt.

Pozdrawiam serdecznie,
Kamil Rybczyński
10.12.2009, 13:22

Wyślij zaproszenie do