Ewa
Łukasik -
Tokarz
Accounting/Pyroll
Scientific Drilling
International
Temat: prelekcje na temat wybranych reklam
dziś 24.11.2009 o godz 21 w kinie Kijów - Kraków, UJ organizuje dla studentów "noc rklamożerców" - wersja skrótowa ;) z komentarzami osób związanych z branżą reklamową, z tego co mi wiadomo wstęp darmowy.
Ewa
Łukasik -
Tokarz
Accounting/Pyroll
Scientific Drilling
International
Temat: prelekcje na temat wybranych reklam
Byłam, zobaczyłam więc krótko skomentuję. Przedsięwzięcie ciekawe, reklamy podzielone na bloki tematyczne, w których przedstawiono wpływ na odbiorcę dwóch emocji: strachu i humoru. Spotkanie trwało około 2h więc nie było czasu na nudę czy przysypianie. Po każdym bloku zaproszeni goście oraz studenci przygotowujący prezentację zwracali uwagę na najważniejsze elementy prezentowanych reklam. Pokaz wyselekcjonowanego materiału reklamowego odbył się w sali barowej kina kijów więc nie zabrakło atmosfery studenckiego życia, piwa, drinków i hmm dymu papierosowego... co dla jednych może być zaletą dla innych nie koniecznie. Reasumując, warto uczestniczyć w takich przedsięwzięciach fajnie że są osoby, które je realizują i oby było takich spotkań związanych z reklamą oraz marketingiem jak najwięcej.
Reklama:
Szklarz Wrocław