Szymon G. Designer
Temat: Reklamacja mailem ??
Witam,Pytanie.
Jak to jest, że firma Plus w swoim regulaminie zamieszcza informację, że reklamację można wysłać drogą mailową. Następnie po wysłaniu takowego pisma w formacie pdf, odmawia się jej rozpatrzenia z powodu braku podpisu?
Nie jest sprecyzowany w regulaminie format, w jakim należy wysłać mail. A chyba logiczne jest, że skoro pismo wysyłam mailem, to nie będzie ono posiadało podpisu...
Czy jakiś kompetentny pracownik firmy Plus może mi to wyjaśnić?
Łukasz P. Konsultant ZZL
skladalem majlem ale przez ebok i bylo ok
Jacek
Mroczyński
Specjalista,
ratownik.
Szymon G.:
Witam,
Pytanie.
Jak to jest, że firma Plus w swoim regulaminie zamieszcza informację, że reklamację można wysłać drogą mailową. Następnie po wysłaniu takowego pisma w formacie pdf, odmawia się jej rozpatrzenia z powodu braku podpisu?
Nie jest sprecyzowany w regulaminie format, w jakim należy wysłać mail. A chyba logiczne jest, że skoro pismo wysyłam mailem, to nie będzie ono posiadało podpisu...
Czy jakiś kompetentny pracownik firmy Plus może mi to wyjaśnić?
Mailem na adres bok@plus.pl
Opisujesz sprawę, podajesz numer którego dotyczy reklamacja i wsio.
Szymon G. Designer
Jacek Mroczyński:No to tak zrobiłem, tylko w pdf-ie. A przecież to na jedno wychodzi, więc nie rozumiem tego typu decyzji... Ogólnie wczoraj napisałem, co o tym myślę i zareklamowałem kolejną fakturę :)
Mailem na adres bok@plus.pl
Opisujesz sprawę, podajesz numer którego dotyczy reklamacja i wsio.
Karol
Z.
Zrealizuję Twój
pomysł w zakresie
elektroniki i IT.:-)
Wł...
Może nie jest to najprostsze rozwiązanie (bo trzeba umieć pisać :D ), ale piszesz atramentem na papierze, potem robisz temu pismu zdjęcie i to zdjęcie wysyłasz. :) Też podziała.
Szymon G. Designer
Karol Z.:Dla mnie regulamin jest jasny. Jeżeli pozwala się wysyłać reklamacje przez e-mail, to odrzucenie reklamacji z tego powodu nie powinno mieć miejsca. Zakwestionowałem decyzję i czekam. Termin odpowiedzi mija dzisiaj o północy... Jak na razie cisza.
Może nie jest to najprostsze rozwiązanie (bo trzeba umieć pisać :D ), ale piszesz atramentem na papierze, potem robisz temu pismu zdjęcie i to zdjęcie wysyłasz. :) Też podziała.
Jutro piszę opis zdarzenia do wszelkich instytucji mających skróty pięcioliterowe ;)Szymon G. edytował(a) ten post dnia 01.12.09 o godzinie 22:08
Kasia Rębisz kierownik, optyk
Witam , poroszę o zwrócenie mi kosztów rozmowy , gdyz był właczony pakiet tanie weekendy i popołudnia . To nie jest po raz pierwszy ze pobieracie niesłusznie pieniądze gdy taki pakiet jest właczony . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby . Joanna Łaptas ul. Jagieły 18/9 48-385 Otmuchów tel. 782 651 830
Karol
Z.
Zrealizuję Twój
pomysł w zakresie
elektroniki i IT.:-)
Wł...
kasia rębisz:Aj, się chyba rozpędziłaś... :)
Witam , poroszę o zwrócenie mi kosztów rozmowy , gdyz był właczony pakiet tanie weekendy i popołudnia . To nie jest po raz pierwszy ze pobieracie niesłusznie pieniądze gdy taki pakiet jest właczony . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby . Joanna Łaptas ul. Jagieły 18/9 48-385 Otmuchów tel. 782 651 830
To nie do nas reklamacja, lecz do Plusa.
Piotr J О. kierownik projektu
Paulina
Mańka
SPRZATACZKA,
PRZYBYLSKI SPÓLKA
JAWNA