Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Julia W. szukam wiatru w
polu, a motoru na
szosie

Temat: Jakich programów księgowych używacie?

ja pracuję na FK PROKOM, jet to super program, mozna z niego wszystko wyciągnąć. Szuka danych nawet po kropce. Jedyny minus to diabelnie koszt związany z zakupem i obsługą. Przeszłam jużrewizor, symfonie, dgcs, cdn optima i xl, fakir,kameleon. Uważam , że program należy dobrać do indywidualnych potrzeb firmy, bo co przydaje się w jednej może być zbędne w innej.Julia W. edytował(a) ten post dnia 21.07.10 o godzinie 23:08
21.07.2010, 23:07

konto usunięte

Chciała bym zapytać, gdzie można zrobić w wersji demo SAPm zeby zobacić jak onon pracuje?
23.08.2010, 08:48

Szymon Białas specjalista ds.
internetu,
wdrożenia Drupal

Wiele programów przewinęło się przez ten wątek.
Ale tego nie było. Program księgowy Intuica. narazie jest w fazie testów. Zaproponuje go mojej księgowej, może się skusi :)
13.10.2011, 14:02

Sylwia W. księgowa, Carsed

Symfonia Forte - od 7 lat. Ciągle się zmienia (na lepsze przeważnie) i chyba już się do niej przyzwyczaiłam. Jak na potrzeby firmy jest wystarczający, na rozrachunki nie narzekam :)
Dawno temu pracowałam na KH Optimy (pod DOS-em) i DOS-owym Fakirze. Próbowałam nauczyć się Optimy pod Windowsem, ale jakoś się nie polubiłyśmy.
13.10.2011, 19:48

Sylwia M. główna ksiegowa

Progman
w fundacji trochę lefthand ale ubogi jest.
19.10.2011, 21:51

Ja pracowałam na Ramzesie, Symfonii, Raksie. Uważam że najbardziej przyjazny jest Raks.Beata Niedziałek edytował(a) ten post dnia 23.10.11 o godzinie 13:29
23.10.2011, 13:28

Emilia Ż. Student, Uniwersytet
Kardynała Stefana
Wyszyńskiego w
War...

Pracuję na enovie. Moim zdaniem lepsza niż Symfonia i Raks, wszystko jest bardziej przejrzyste. Łatwo coś ustawić. Polecam.
24.02.2012, 12:44

Janusz Bukowski księgowy - Biuro
Rachunkowe Sabina
Bukowska, freak
kultur...

Do pełnej księgowości - KF Win poznańskiej firmy Agrobex-Info (wcześniej Agrobex).
Do prowadzenia KPiR i ryczałtów - Comarch Optima (dużo ciekawych funkcji), wcześniej używaliśmy Metrum z Michalczyk i Prokop z Łodzi (prosty i zrozumiały).
27.02.2012, 03:41

Wyślij zaproszenie do