Anna
K.
komunikacja
marketingowa w
motoryzacji
Temat: Serwis Porsche
Witam,jako, że ASO w Warszawie pozostawia wiele do życzenia, chciałabym zasięgnąć Waszej opinii w temacie "Jeśli nie ASO, to co?"
Czy korzystaliście z usług http://www.bmwserwisporsche.pl ?
Jeśli tak, jakie są Wasze opinie?
Ponoć serwisują na oryginalnych częściach, a mechanicy mają doświadczenie (ceryfikaty) z Porsche.
Wszystko wydaje się być OK, ale chętnie poznam Wasze (ewentualne) doświadczenia:)
Będę wdzięczna za pomoc.
pozdrawiam
a.Anka K. edytował(a) ten post dnia 13.11.09 o godzinie 20:18
Zbigniew
Kowalski
Executive Business
Consultant,
Challenge Speaker
Witam,a kto powiedział, że ASO w Warszawie "pozostawia wiele do życzenia"? Od 3 lat serwisuję się u nich (juz drugie auto) i nigdy nie miałem żadnych problemów. Wręcz przeciwnie - nigdy nie korzystałem z tak dobrego serwisu.
Anna
K.
komunikacja
marketingowa w
motoryzacji
Zbigniew Kowalski:
Witam,
a kto powiedział, że ASO w Warszawie "pozostawia wiele do życzenia"? Od 3 lat serwisuję się u nich (juz drugie auto) i nigdy nie miałem żadnych problemów. Wręcz przeciwnie - nigdy nie korzystałem z tak dobrego serwisu.
Kto powiedział? Jak widać - ja. Na podstawie własnych obserwacji i doświadczeń. Pan ma inne i absolutnie tego nie neguję.
Jacek
Myrcha
CCG Windows & Office
Channel Strategy
Lead for Microsoft
...
nie robiłem jeszcze nic od strony technicznej w Auto Reducie, ale miałem okazje być u nich już dwa razy w innej sprawie (ale związanej z Porsche. obsługa była miła.Obecnie obiecali do wtorku załatwić pewną sprawę. jeśli się wywiążą, to na pewno zapunktują pozytywnie na początku.
A jeśli się nie wywiążą, to nie omieszkam dać znać (bo wiedzą, że mi bardzo zależy, więc obsuwa z ich strony będzie dla mnie bardzo nie dobra).
Jeśli chodzi o Porsche Centrum Warszawa, to chętnie porozmawiam przy kawie :-).
Zbigniew
Kowalski
Executive Business
Consultant,
Challenge Speaker
Pani Anno,ja również nie neguję Pani wypowiedzi.
Pozwoliłem sobie jedynie nie zgodzić się z Pani zdaniem, które zabrzmiało jak "oczywistość", a mam zupełnie odmienne doświadczenia.
Pozdrawiam serdecznie.Zbigniew Kowalski edytował(a) ten post dnia 15.11.09 o godzinie 21:30
Anna
K.
komunikacja
marketingowa w
motoryzacji
Panie Zbigniewie,tego typu opinie to statystyka, dlatego nasze zdania mogą być różne. Z tego samego powodu poruszyłam na forum (ogólnodostępnym) temat działalności http://www.bmwserwisporsche.pl
Panie Jacku,
chętnie poznam Pana drugie wrażenie, bo widzę, że to pierwsze jest in +
udanego tygodnia Panowie
a.
Jacek
Myrcha
CCG Windows & Office
Channel Strategy
Lead for Microsoft
...
drugie wrażenie też pozytywne - wywiązali się z zadania :-). a teraz chyba będą pomagać koledze, więc wygląda na razie od jednej strony, że jest OK.
Luca A. :)
prosze mi powiedziec czy drobne naprawy głównie chodzi o zawieszenie , jakies czesci układu jezdnego musi wykonywać serwis?Mieszkam a górach, najbliższy serwis..niestety troszeczkę daleko.
Prosze o informacje.