Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

konto usunięte

Temat: Baba co się drze

Jak oceniacie takie zjawisko jak baba co prowadzi zajęcia na wiosłach na puławskiej nie wiem kiedy ale np wczoraj koło 20. I się DRZE raz dwa trzy JAAP raz dwa trzy JAAP aż ciarki przechodzą.

Bo ja np. uważam że jakby ktoś chciał słuchać takiego dziadostwa to by se poszedł na koncert Mandaryny i chciałbym żeby ta baba siedziała cicho. Już nie wiem co gorsze, muzyka DJ Bobo czy te wrzaski.
3.11.2009, 10:58

konto usunięte

a ja tę "babe" uwielbiam:-) szczególnie na rowerach!!!
9.11.2009, 23:14

konto usunięte

agnieszka głowacka:
a ja tę "babe" uwielbiam:-) szczególnie na rowerach!!!

Byłbym zatem niezmiernie wdzięczny za przekazanie mojej pokornej prośby, żeby się tak nie darła..
9.11.2009, 23:35

Kinga Nurska PR, analizy oraz
strategia marki i
komunikacji

do odważnych świat należy - jak Tobie przeszkadza, sam powiedz.
Ja, podobnie jak Agnieszka, uważam, że prowadzi świetne zajecia!
15.11.2009, 16:56

konto usunięte

a ja potwierdzam - ta "Baba" to świetny instruktor jakich mało! Gymnasion to fitness klub, gdzie prowadzi się profesjonalne zajęcia dla ludzi. Jak ktoś chce pławić się w ciszy, to może niech idzie do kościoła! "Babo" drzyj się jeszcze głośniej!!!:-))))
17.11.2009, 21:54

konto usunięte

Inga Narucka:
"Babo" drzyj się jeszcze głośniej!!!:-))))

Holahola, coś tu jest nie tak. Niektórym takie wrzaski przeszkadzają.
Niniejsym ogłaszam że skoro można tak się drzeć, to ja nie czuje się w obowiązku powstrzymywać wiatrów.

Ot, Was do ćwiczeń mobilizują wrzaski a mnie dobre pierdnięcie.
17.11.2009, 23:34

Kinga Nurska PR, analizy oraz
strategia marki i
komunikacji

Maciek Głuszak:
Inga Narucka:
"Babo" drzyj się jeszcze głośniej!!!:-))))

Holahola, coś tu jest nie tak. Niektórym takie wrzaski przeszkadzają.
Niniejsym ogłaszam że skoro można tak się drzeć, to ja nie czuje się w obowiązku powstrzymywać wiatrów.

Ot, Was do ćwiczeń mobilizują wrzaski a mnie dobre pierdnięcie.

słabe
18.11.2009, 14:13

Anna S. sprzedaż/doradztwo/
HR/obsługa Klienta

Maciek Głuszak:
Jak oceniacie takie zjawisko jak baba co prowadzi zajęcia na wiosłach na puławskiej nie wiem kiedy ale np wczoraj koło 20. I się DRZE raz dwa trzy JAAP raz dwa trzy JAAP aż ciarki przechodzą.

Bo ja np. uważam że jakby ktoś chciał słuchać takiego dziadostwa to by se poszedł na koncert Mandaryny i chciałbym żeby ta baba siedziała cicho. Już nie wiem co gorsze, muzyka DJ Bobo czy te wrzaski.

widać, że zaczynasz dopiero swoją przygodę na siłowni. Jeśli panu nie pasują takie krzyki, można przyjść na puławską przed zajęciami na wiosłach, albo zmienić lokalizację! nikt nie każe ci tych "wrzasków" słuchać!
Instruktor jest najlepszy!

Mam już ci podać inny adres klubu gymnasion? gdzie taki wrażliwiec jak ty będzie mógł w ciszy i wśród swoich pierdów ćwiczyć...
22.11.2009, 22:18

konto usunięte

Anna Szuba:
Mam już ci podać inny adres klubu gymnasion? gdzie taki wrażliwiec jak ty będzie mógł w ciszy i wśród swoich pierdów ćwiczyć...

Wolność tomku w swoim domku. Nie podoba się wdychanie moich bździn to się sama przenieś.
22.11.2009, 22:25

konto usunięte

Anna Szuba:
widać, że zaczynasz dopiero swoją przygodę na siłowni.

A tę kąśliwą uwagę zignoruję, chcę tylko nadmienić że do ostatniego cyklu zastosowałem dwa wagony dekanianu, nandralonu nie wspominając o dwóch zbiornikach testosteronu proplienatu i szybko nadrabiam zaległości.
22.11.2009, 22:31

Justyna M. Pomnik mojej chwały
nie zbuduje się
sam!

Żenuła...:/
23.11.2009, 08:36

Anna S. sprzedaż/doradztwo/
HR/obsługa Klienta

Maciek Głuszak:
Anna Szuba:
widać, że zaczynasz dopiero swoją przygodę na siłowni.

A tę kąśliwą uwagę zignoruję, chcę tylko nadmienić że do ostatniego cyklu zastosowałem dwa wagony dekanianu, nandralonu nie wspominając o dwóch zbiornikach testosteronu proplienatu i szybko nadrabiam zaległości.

To już wiemy od czego Ci się w głowie poprzewracało, szkoda mi ciebie...

resztę pozostawiam bez komentarza! życzę powodzenia w życiu!
23.11.2009, 22:37

konto usunięte

Anna Szuba:

To już wiemy od czego Ci się w głowie poprzewracało, szkoda mi ciebie...

resztę pozostawiam bez komentarza! życzę powodzenia w życiu!

Również zdrówka życzę, uprzejmie tylko chciałem nadmienić że w języku polskim zaimki w drugiej osobie piszemy z dużej litery.
23.11.2009, 22:54

Hej,
Ja obecnie nie chodzę do GM, ze względu na oczekiwanie na operację kolana i nie znam instruktorki, o której mowa w mailu. Ale jako typowa dwója z WFu wole indtruktorki, które się drą i mają pasję, a nie przychodzą na zajęcia żeby "odbębnić".
Dla mnie instruktorki, które krzyczą, zmuszają do cięższej pracy są lepsze. Po prostu człowiekowi się bardziej chce i ma motywację.

Pozdarwiam,
P.
27.01.2010, 09:36

konto usunięte

Można mieć pasję a się nie drzeć.
27.01.2010, 09:52

konto usunięte

w ogóle co to za temat śmieszny, bo instruktorka fitness się drze ? Dla większości energicznych kobiet dodatkowe pobudzeni głośniejsza muzyką czy instruktarzem zachęca do jeszcze większego wysiłku-
a tym co sie to nie podoba to krótka piłka- jest wiele instruktorek wiele klubów z pewnością znajdziecie cichą myszkę. - Są też kluby dla Geriatryków- moze warto poszukać co niektórym....
27.01.2010, 10:16

konto usunięte

Geriatryka to masz chyba za majtami kolego.

Jak zajdę następy raz na gimnazjon to się samemu zacznę drzeć i zobaczymy czyje na górze.Henryk Kutypera edytował(a) ten post dnia 27.01.10 o godzinie 10:22
27.01.2010, 10:21

konto usunięte

uuuu Pan Henryk odebral to do siebie z Geriatrykiem :D nie do Ciebie piłem- ale cos musi byc na rzeczy skoro tak personalnie to odebrales heheheh
27.01.2010, 10:25

Aga P. Student, Szkoła
Wyższa Psychologii
Społecznej w
Warszawie

a może mnie ktoś poinformować co to za wspaniała instruktorka? bo wybieram się po raz pierwszy na zajęcia, obawiam się troszkę ich intensywności na początku a wiem, że akurat na mnie takie wrzaski podziałają wspaniale i bardzo mobilizująco:)
może lepiej na priv jakby byłby ktoś tak uprzejmy, tak będzie lepiej może patrząc na to co się na tym wątku dzieje :)
28.01.2010, 15:29

Maciej Krajewski profesjonalista

Posłuchajcie ludzie.
co to wogole jest za temat? Dajcie sobie spokoj z odpowiadaniem ludziom ktorzy nie wiedza co to sa zajecia grupowe i jak powinny wygladac. Po za tym konto sfrustrowanego pana ktory zaczal ten beznadziejny temat jest juz skasowane.
PS.
Troche kultury wymaga przynajmniej normalnego jezyka wypowiedzi a nie nazywanie watku "baba co sie drze"-co to jest za jezyk wogole.

Ta pani instruktor jest swietna i ma swietny styl prowadzenia zajec.
29.01.2010, 09:12

Wyślij zaproszenie do