Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Bożena Kuczyńska "Wszystko co dobre w
życiu jest
nielegalne,
niemoralne, a...

Temat: rozdział o halucynogenach :)

Jan Witold Suliga:
Zdecydowanie wole U.G.Krishnamurtiego i to jego miałem na mysli
:-)

A, dlaczego woli Pan U.G.Krishnamurtiego od Jiddu Krishnamurtiego?
26.08.2007, 22:13

Jan Witold Suliga etnograf, antropolog
kultury, terapeuta,
tarocista,
wróżbita

Przyczyn jest wiele, najważniejsza jest ta, że zamiast "przynudzać" o duchowości - rozsadza ją, burząc wszelkie duchowe systemy oraz schematy, słusznie uznając je za główne źródło problemów na "duchowej drodze". Mówiąc inaczej, cenię jego skrajny "anty-matrixizm", mnie osobiście bliski i zbieżny zarówno z moimi osobistymi doświadczeniami, jak i doświadczeniami oraz obserwacjami poczynionymi podczas prowadzenia terapii Syndromu Duchowego Uzależnienia. Polecam jego książki: "Myśl jest twoim wrogiem" i "Odwagę bycia samotnym oraz "Mistyka, oświecenie. Mistyfikacje świętego biznesu "... Uczta dla (prawdziwie wolnego) ducha, a i pośmiać sie także można :-))))Jan Witold Suliga edytował(a) ten post dnia 27.08.07 o godzinie 08:56
27.08.2007, 08:54

Grzegorz Jasiński fear is the path to
the dark side

z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że wszelkie prace pisze się lepiej pod wpływem ;) mają zupełnie inną moc działania na czytającego i dają to fajne coś, co pojawia się w głowie gdy czyta się je później samemu. może to offtop, ale kiedyś parę polnych grzybów nauczyło mnie uczyć się języka. potem z radością odkryłem, że już dawno temu ktoś potwierdził związek grzybów z nauką języka (wspomniany tu Terence McKenna, którego bardzo lubię czytać). Pewnie pisało o tym wielu ludzi, ale jakoś nigdy ich prace nie wpadły mi w ręce. No cóż, pozostaje życzyć super-owocnej pracy :))
20.12.2011, 04:42

Wyślij zaproszenie do