- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- Następna »
Ewa
P.
muzykofil, kobieta
drapieżna;)
Temat: POSZUKUJĘ, POTRZEBUJĘ - ODDAM, PODARUJĘ
Piotr S.:hala targowa, targowisko na Chyloni, miód prosto od chłopa;) Jaja od chłopa też mają;)
Poszukuję sklepu gdzie można dostać pewny miód z pasieki polskiej.
Nie żaden "made in UE" z domieszką z Chin, lub jakiś inny fałszywy.
najlepiej sprawdzony i polecany. Info na priv - może być Trójmiasto
ale najlepiej nasza Gdynia :)
pozdrawiam
Łukasz
Drobnik
właściciel,
Agencja filmowa i
fotograficzna
SHOKA.EU, fot...
Ewa P.:
hala targowa, targowisko na Chyloni, miód prosto od chłopa;) Jaja od chłopa też mają;)
dopóki to są jaja OD chłopa, a nie jego własne to ok. :)
Anna
Ulfik
prezez zarządu,
Agencja Celna TM Sp.
z o.o.
Sprzedam meble biurowe- biurka, szafy, szafki--> cena do uzgodnienia :) Mam też ksero marki RICOH Aficio 2016, stan dobry.
Ewa
P.
muzykofil, kobieta
drapieżna;)
Czas się zabrać za odgracanie chałupy więc mam do sprzedania (bardzo niedrogo;))):-wózek X- lander XA 3 w 1 (spacerówka czarna, gondola niebieska) wózek w całości 600 zł, osobno spacerówka 300, fotelik 150, gondola 150
-fotelik samochodowy X- lander niebieski z adapterami 0-9 kg - 150 zł
-torbę do tego wózka i akcesoria- 40 zł
-różową uniwersalną parasolkę do wózka- 10 zł
- różową wanienkę (taka zwyczajna, oddam za symboliczne 10 zł;)
-fotelik samochodowy 9- 18 kg - 100 zł

- wózek parasolka Bebe Confort Viva plus - 200 zł

-podgrzewacz do butelek i słoiczków- 30 zł
-ubranka dla dziewczynki do 2 lat i armię bucików (w większości nieużywane)
wszystko tanio, byle szybko. Odbiór osobisty po dokładnym obejrzeniu na u mnie na Chyloni.
można się targować;)
https://picasaweb.google.com/ewa.palinska/Wyprzedaz?aut...
https://picasaweb.google.com/ewa.palinska/Wozek?authkey...
Katarzyna
Dorkosz
FLOY.PL Ludzie do
sprzątania,
opiekunki,
korepetycji, ogrodu
Umyj swoje okna lub pomaluj ogrodzenie za 7 zł !!!!!!NA http://floy.pl znajdziesz najtańszych wykonawców ze swojej okolicy!
Serdecznie zapraszam:
http://FLOY.PL Usługi dla domu i rodziny :)

Oprócz osoby do sprzątania znajdziecie osoby do korepetycji, nauki na instrumencie, opieki, wyprowadzania psa itd.
Magdalena
Bochan-Jachimek
aktorka, obecnie
poszukująca
Jeśli ktoś ma na zbyciu fotel-łózko tzw. amerykankę, to chętnie przyjmę :)
Ala
L.
charakteryzator/
specjalista od
leniuchowania:)
czesc!:)zbieramy stare koldry, koce, poduszki, swetry, polary, przescieradla, etc dla zwierzakow z gdynskiego schroniska ciapkowo. podziel sie z milusinskimi tym, co nie jest ci juz potrzebne.
osoby, ktore maja rzeczy, ktore pomoga zwierzakom przetrwac zime, albo chca im ofiarowac karme, miski, itp. prosze o kontakt:)
pzdr!
al
Agnieszka Chyła Konsultant prawny
Szukam mieszkania dwupokojowego na wynajem dla 2 osób w Gdyni, najlepiej Grabówek, Leszczynki, Działki Leśne, Chylonia. Może macie w zanadrzu jakąś ofertę:)
Adam
K.
Wszyscy inteligentni
mężczyźni idą do
wywiadu.
Dzień Dobry wszystkim :).Mam do wynajęcia mieszkanie w Gdyni na Witominie (Konwaliowa). Mieszkanko moje jest na 2 pietrze (dla leniuchów jest winda), ma dwa pokoje, kuchnię (osobną) i łazienkę no i przedpokój oczywiście. Schludne i czyste, podłogi - parkiet (dąb) i terakota w kuchni i łazience.
Kuchnia jest umeblowana + sprzęt podstawowy, w łazience wanna, pralka też jest. W przedpokoju duuuuuuuuuża szafa z lustrem.
Pokoje są nieumeblowane. Balkon też nieumeblowany ;-).
Moim zdaniem fajna lokalizacja - 1 min do autobusów, do centrum w miarę blisko a i do obwodnicy rzut beretem. W pobliżu sklepy, monopolowy tuż tuż ;-).
Szukam kogoś, kto szuka mieszkania na dłużej! Ze swojej strony oferuję poza mieszkaniem fajne sąsiedztwo i spokojnego i niekłopotliwego właściciela :).
Aha, do wzięcia jest od zaraz.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, albo zna kogoś kto byłby to po szczegóły zapraszam pod numer 515 330 660 albo na pw tutaj.
Pozdrawiam
AK
Ewa
P.
muzykofil, kobieta
drapieżna;)
-fotelik samochodowy X- lander niebieski z adapterami 0-9 kg - 150 zł
-różową uniwersalną parasolkę do wózka dodam gratis
- wózek parasolka Bebe Confort Viva plus - 150 zł

-podgrzewacz do butelek i słoiczków- 20 zł
-ubranka dla dziewczynki do 2 lat i armię bucików
wszystko tanio, byle szybko. Odbiór osobisty po dokładnym obejrzeniu na u mnie na Chyloni.
można się targować;)
https://picasaweb.google.com/ewa.palinska/Wyprzedaz?aut...
https://picasaweb.google.com/ewa.palinska/Wozek?authkey...
deskę sedesową z masywnego drewna, białą, z metalowymi zawiasami i szybkim mocowaniem, nieużywaną (na mój kibelek nie pasowała)- 30 zł
bardzo mi zależy na szybkim pozbyciu się tych rzeczy!Ewa P. edytował(a) ten post dnia 21.11.11 o godzinie 20:22
Kamila
Małkowska
Wychowawca, Gdańska
Fundacja Innowacji
Społecznej
Witam,poszukuję chętną osobę do przekazania w ramach darowizny Laptopa dla dzieci z Rodzinnego Domu Dziecka "Dom na Trakcie" w Gdańsku, gdzie jestem wychowawcą.
Zbliżają się święta, a naszym dzieciakom bardzo przydałby się laptop. W czasie zimy nie bardzo mamy gdzie z nimi wychodzić a zabawy domowe też zaczynają im się już nudzić. Od niedawna przebywają u nas dzieci starsze, tj w wieku 9-12 lat - głównie w naszym domu przebywają dzieci od 2 do 7 roku życia - a co za tym idzie fakt, że na ogół poza szkołą nie mają żadnej innej rozrywki.
Miło by było gdyby osoba do przekazania sprawnego laptopa znalazła się.
Proszę o kontakt
kamilka968@wp.pl
Ala
L.
charakteryzator/
specjalista od
leniuchowania:)
czesc! z racji zawodu czesto robie duze zakupy kosmetyczne, dostaje gratisy, bonusy, miniaturki, znajomi daja mi kosmetyki w prezencie, itd. w zwiazku z tym, ze czesc kolorow mi sie powtarza, albo mam zapas produktow z danego gatunku, czesc chcialabym sprzedac- w atrakcyjnych w stosunku do naszych drogeryjnych- cenach. wszystkie produkty sa oryginalne, nieuzywane i swieze.chetnie pomoge tez w doborze, czy skomponowaniu czegos na prezent.
polecam!:)
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.1535056417...
Ewa
P.
muzykofil, kobieta
drapieżna;)
SONY PS2 - UNIKATOWA !SATIN SILVER! ZE STOJAKIEM, 2 ORYG PADY DUALSHOCK2, PILOT, 3 KARTY PAMIĘCI, 6 ORYG GIER.Konsola posiada normalne ślady użytkowania - jest w 100% sprawna.
Dodatkowo jest "zmodyfikowana" aby uruchamiać kopie gier lecz niestety nigdy to nie było użyte ;-( Ciężko mi powiedzieć czy ta opcja w ogóle działa.
W zestawie:
1. SONY PlayStation 2 edycja Satin Silver model SCPH 50003, PAL wraz z okablowaniem.
2. Stojak do postawienia konsoli pionowo.
3. 2xDualShock2 - oryginalne pady SONY.
4. 3xKarta pamięci 8mb.
5. Oryginalny pilot do sterowania multimediami na konsoli wraz odbiornikiem!!!
6. 6xOryginalne gry:
- Final Fantasy X,
- Final Fantasy X-2,
- Tenchu - Wrath of Heaven,
- Virtua Fighter 4 - Evolution,
- Prince of Persia - The Sands of Time,
- Splinter Cell - Pandora Tomorrow
Konsolę wysyłam zapakowaną w oryginalne (lekko poniszczone ale zawsze) pudło lub proszę o odbiór osobisty wraz z prezentacją jak działa.
Jako, że sprzęt ma swoje lata, a ja jestem osobą fizyczną w żadnym wypadku nie przyjmuję zwrotów ani nie daję żadnej gwarancji.
Gwarantuję, ze w przypadku wysyłki konsola zostanie odpowiednio zabezpieczona.
https://lh4.googleusercontent.com/-gOTXj-KY1K8/Tu4iyxsi...
sprzedam za 250 zł, jeżeli ktoś mnie od tego uwolni przed świętami.Ewa P. edytował(a) ten post dnia 18.12.11 o godzinie 18:29
Marta
L.
DYREKTOR PLACÓWKI
BANKOWEJ , NORDEA
BANK
W dobre ręce oddam książki :)
Paweł
Różyński
HolonGlobe sp. z
o.o.
Marta L.:
W dobre ręce oddam książki :)
Jeśli coś z historii, psychologii, finansów lub o podróżach, to biorę :)
Katarzyna
Lipska
Mam to, co Tygryski
kochają
najbardziej...
Kupię żółwia, który nie urośnie więcej niż 20cm i nie jest agresywny, najlepiej roślinożerny, wodno-lądowy lub lądowy, chętnie z gotowym terrarium. Odbiór osobisty w Gdyni lub w Gdańsku w okolicach ul. Dębinki, Orzeszkowej, SKM Stocznia lub koło Galerii Bałtyckiej lub ulicy Hallera w Gdańsku. Chętnie do odbioru w najbliższy wtorek, tj. 21 luty. Gdańsk między 12-13 (do SKM Stocznia) lub 13-15 Galeria Bałtycka lub 15-19 ulica Hallera lub 16-20 Gdynia.Kontakt: 697 686 014
Email: kostiumy_sklep@wp.pl
Marta
S.
Pion Strategii i
Controllingu, ENERGA
Obsługa i Sprzedaż
...
Sprzedam mini stepper Kettler`a. Chodzi dokładnie o ten model: http://mmo.pl/product.php?id_product=734&utm_source=sh...W stanie idealnym - nawet wizualnie jak z obrazka :) Bardzo mało używany, co jest w zasadzie przyczyną chęci odsprzedaży. Cena: 200zł.
Odbiór osobisty w Rumi i Gdyni.
Hanna
P.
Suzuki DL-650
V-Strom | latam
sobie
Sprzedam pralkę wolnostojącą Ardo FLS 105LŁadowność: 5kg
Wirowanie: 1000 obrotów
Głębokość ok. 42 cm
Stan: bdb- (ten minusik za głośną pracę i normalne ślady użytkowania)
Cena: 200 zł
Odbiór osobisty w Gdyni.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam.
Anna
Kozioł
mgr inż. geodezji,
podinspektor w
Urzędzie Miasta
Gdyni
Nie wiem, czy to w tym wątku, ale bardziej adekwatnego aktualnie nie widzę. Poszukuję DOBREGO szewca, najchętniej w okolicach centrum lub Działek Leśnych, ale niekoniecznie. Z góry dziękuję za pomoc :)- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- Następna »