Natalia
Dołżycka
social media /
emarketing / ePR /
copywriting
Temat: Uczelnia niepaństwowa czy państwowa?
No właśnie. Mamy odwieczny konflikt między jednymi i drugimi, a każda strona ma swoje racje. A jak jest w procesie rekrutacyjnym? Czy ktoś z Was studiował niepublicznie i spotkał się z dyskryminacją z tego powodu? Czy rekruterzy faktycznie wolą ludzi z państwowych uczelni?
Karolina
Ł.
Somewhere over the
rainbow :)
Natalia Dołżycka:
No właśnie. Mamy odwieczny konflikt między jednymi i drugimi, a każda strona ma swoje racje. A jak jest w procesie rekrutacyjnym? Czy ktoś z Was studiował niepublicznie i spotkał się z dyskryminacją z tego powodu? Czy rekruterzy faktycznie wolą ludzi z państwowych uczelni?
ja studiowałam na panstwowej, dziennie i ten fakt byl bardzo czesto doceniany :)
Agnieszka
Wiącek
entrepreneuress,
textmaker, scientist
uważam że studia to jest czas gdy należy się formować i rozwijać, mieć kontakt z naukowymi problemami i inteligentnymi ludźmi, studia dzienne to ułatwiają, jest na to czas i okazja.więc jeśli ktoś ma szansę przez te kilka lat pracować bardziej na luzie i iść na studia dzienne, to warto.Agnieszka Wiącek edytował(a) ten post dnia 17.10.09 o godzinie 11:20
Krzysztof
Sobota
Technolog
(produkcja)
Agnieszka Wiącek:
jeśli ktoś ma szansę przez te kilka lat pracować bardziej na luzie i iść na studia dzienne, to warto.Agnieszka Wiącek edytował(a) ten post dnia 17.10.09 o godzinie 11:20
nie wiem jak na innych, ale na studiach typowo technicznych, studia dzienne+praca na luzie to w 99% marzenie - jak to ktoś powiedział w filmie: "krucza bomba, mało czasu"