- 1
- 2
- 3
- Następna »
Temat: Nie wariuj! - co sądzicie?
Dziś ruszyła akcja dostarczania oferty zima 2009/2010Teamy: pielegniarka i pacjent w kaftanie bezpieczeństwa wręczają pracownikom agencji reklamowych i domów mediowych paczkę z ofertą i masażerem głowy.
Wszystko pod hasłem "nie wariuj, kup media wcześniej!"
Dla tych, którzy nie trafia na patrol jest strona http://niewariuj.pl z której można ściągnąć ofertę.
Akcja ma na celu zwiększenie świadomości marki HEADZ w środowisku.
http://www.otwarty.pl/tekst/30550/headz-rusza-na-ratun...Mirella Zygler edytował(a) ten post dnia 13.10.09 o godzinie 13:08
Seweryn J. Wolny człowiek
No ale sound w stronie to macie mega wk... :)Temat: Nie wariuj! - co sądzicie?
taaaa :)
Natalia
W.
Śląska Organizacja
Turystyczna | Forum
Młodych RIG
ej dobre, podoba mi się. Z ciekawosci zapytam czy w branzy reklamowej takie "zagrania" [tzn srodki promocji] firmy to codzienność?:>co do dzwieku to sie zgadzam, mozna go gdzies wylaczyc?:)
Seweryn J. Wolny człowiek
Mało spotykane, pewnie wynika to ze specyfiki branży. "Przecież to MOJA agencja jest najlepsza."Kiedyś dawno redbull chodził po agencjach i robił sampling. Małe a cieszy...
Natalia W.:
ej dobre, podoba mi się. Z ciekawosci zapytam czy w branzy reklamowej takie "zagrania" [tzn srodki promocji] firmy to codzienność?:>
co do dzwieku to sie zgadzam, mozna go gdzies wylaczyc?:)
na górze po lewej stronie...
A czy to codzienność? nie wiem, ja osobiście przez dwa lata nie spotkałam się z podobnymi działaniami- by agencja reklamowa pormowała siebie w tak niestandardowy sposób. Ale jak znacie przykłądy to piszcie...Mirella Zygler edytował(a) ten post dnia 13.10.09 o godzinie 13:59
Agata
M.
Sales Manager POS
Media Poland
To z pewnością nie codzienność ale według mnie miła odmiana :-)Temat: Nie wariuj! - co sądzicie?
No tak, kolesia bez nogi, czy z aids się nie używa w reklamie z takimi konotacjami, bo wiadomo - nie wypada. Ale już chorego psychicznie? Oczywiście, przecież to nie jest choroba! Wiadomo, że wszyscy są trochę 'zwariowani'. Proponuję się tym młodym i prężnym kreatywnym przespacerować po szpitalu psychiatrycznym - takim państwowym. Tak wyglądają prawdziwi wariaci, tfu - ludzie chorzy...Temat: Nie wariuj! - co sądzicie?
tak się składa, że z wykształeceniem medycznym doskonale wiem jak wygląda taki oddział, taki szpital, tacy ludzie...Czy uważasz, że kreacja dyskryminuje ludzi chorych psychicznie?
Mirella Zygler:
tak się składa, że z wykształeceniem medycznym doskonale wiem jak wygląda taki oddział, taki szpital, tacy ludzie...
Czy uważasz, że kreacja dyskryminuje ludzi chorych psychicznie?
Tak.
Poszliście po bandzie.Piotr Fajker edytował(a) ten post dnia 13.10.09 o godzinie 15:17
Edyta
G.
menedżer -
diagnozuję i leczę
Sorry za OT ale jak słyszę słowa: "dom" i "szaleństwo" to od razu widzę to:http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=HGtBovI735I
Krzysztof
Z.
SEO / SEM
websukces.net
Mirella Zygler:
a z czym Ci się kojarzy "kaftan bezpieczeństwa" ?? Z "pozytywnymi wariacjami" ?? Z "wariacjami na temat ...." ??
Błażej Zagańczyk elastika.pl
Na tej zasadzie nie powinno sie tez realizowac ani filmow, ani sztuk, ani komiksow, gier, ani nawet opowiadac kawalow...dystans - to chyba cecha, ktora liczy sie w branzy reklamowej.
Patryk
R.
copywriter, Słowa
trafiają w cel
Nikt nie poszedł po bandzie. To fajnie wygląda, ale jest tylko ciekawym obrazkiem pod zwykłą ofertę, przyprószoną "nowymi korzyściami" do starych nośników...Temat: Nie wariuj! - co sądzicie?
właśnie, dystans... tego mi brakowało :)
Dorota
Bełtkiewicz
Account Manager,
Grupa Adweb
Piotr Fajker:Popieram.
Mirella Zygler:
tak się składa, że z wykształeceniem medycznym doskonale wiem jak wygląda taki oddział, taki szpital, tacy ludzie...
Tak.
Poszliście po bandzie.Piotr Fajker edytował(a) ten post dnia 13.10.09 o godzinie 15:17
Agata
M.
Sales Manager POS
Media Poland
A ja się nie zgadzam - miało być fajnie i z humorem i to się udało - nie można traktować takich akcji śmiertelnie poważnie
Krzysztof
Z.
SEO / SEM
websukces.net
Błażej Zagańczyk:jeżeli jest to zrobione bez tego co poniżej
Na tej zasadzie nie powinno sie tez realizowac ani filmow, ani sztuk, ani komiksow, gier, ani nawet opowiadac kawalow...
najpierw tzw. "dobry smak" a dystans to przyjdzie sam
dystans - to chyba cecha, ktora liczy sie w branzy reklamowej.
Błażej Zagańczyk elastika.pl
dobry smak to pojecie wzgledne i dobrze o tym wszyscy wiemy - widac to chociazby po komentarzach w tym topicu.a dystans Panie Krzysztofie jest niezbedny nawet przy okreslaniu czym ten dobry smak jest, wiec raczej bym nie walczyl o wyzszosc tego drugiego.
Byl Pan obecny przy akcji?
no przepraszam, ale czego jak czego jak czego, ale o dobrym smaku to tutaj dyskutować się nie powinno.Akcja nie obraża, nie dysryminuje bezpośrednio nikogo i niczego... A jak ją sobie każdy zinterpretuje to jego sprawa...