Reklama: Masz stronę WWW i nikt jej nie odwiedza , ZMIEŃ TO

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jacek F. life goes on

Temat: AIESEC Jak zostać czlonkiem???

Witam

Od czerwca prubuje wyjechać na praktyke zagraniczną. Kontaktowałem się z róznymi członkami odpowiedzialnymi za kontakt, jednak moje meile zostawały bez odpowiedzi lub meil pojawiał się po upływie 2msc. Mam do was pytanie, jak nawiazać z wami kontakt osobisty? Czy organizacja prowadzi biuro w Krakowie?. Wiem ,ze wszyscy jestscie zabiegani bo zgloszen napewno jest masa. Dlatego tez wolalbym spotkac sie w biurze. Istnieje taka szansa?

Pozdrawiam Serdecznie

Jacek
2.10.2009, 15:50

Mateusz B. Koordynator

Co prawda jestem z Poznania, ale miałem okazję być w Krakowskim biurze :) Mieści się na Akademii Ekonomicznej w budynku gdzie jest sala gimnastyczna na piętrze. Do nas w poznaniu można przyjść zawsze i zwykle się kogoś zastanie - obstawiam w ciemno, że w Krakowie tak samo. Jak byłem pierwszy raz to trafiłem na kilka osób o jakiejś barbarzyńsko porannej godzinie :) Tam dowiesz się wszystkiego o praktykach - niedługo będzie zimowa rekrutacja.

Pozdrawiam,
MateuszMateusz B. edytował(a) ten post dnia 02.10.09 o godzinie 19:09
2.10.2009, 19:09

Jacek F. life goes on

Bardzo Dziekuje!

Pozdrawiam!!
3.10.2009, 11:08

Barbara K. doktorantka

AIESEC Kraków zaprasza na stronke http://krakow.aiesec.pl gdzie znajduje sie aplikacja.
Informuje rowniez patrzac na ulotke, że termin składania aplikacji na wyjazd na praktyki upływa 23.10.09

Chciałam dodać również, że nie trzeba zostać członkiem aby wyjechać na praktykę.

Zgadzam się z moim przedmówcą - Mateuszem, że w biurze raczej na pewno kogoś się zastanie i dlatego zapraszamy!

pozdrawiam :)
3.10.2009, 11:13

Tomasz Żukowski Student, Państwowa
Szkoła Wyższa im
Papierza Jana Pawła
I...

Barbara K.:
AIESEC Kraków zaprasza na stronke http://krakow.aiesec.pl gdzie znajduje sie aplikacja.
Informuje rowniez patrzac na ulotke, że termin składania aplikacji na wyjazd na praktyki upływa 23.10.09

Chciałam dodać również, że nie trzeba zostać członkiem aby wyjechać na praktykę.

Zgadzam się z moim przedmówcą - Mateuszem, że w biurze raczej na pewno kogoś się zastanie i dlatego zapraszamy!

pozdrawiam :)
witam szukam osób współpracujących z aisecem jestem studentem z Białej Podlaskiej nALEZE DO GRUPY INICJATYWNEJ ZAŁOŻENIA DODZIAŁU NA NASZEJ UCZELNI jak ktoś mógłby pomóc w tym temacie proszę pisać tomaszzukowski21@wp.pl
Zaówarzyłem że jest to organizacja godna uwagi bowiem w centrali głownej jakos im nie zależy zbytni na tym
20.08.2010, 10:08

Wyślij zaproszenie do