Ania
Quirini
księgowa, Amitech
Poland
Temat: FAJNY PREZENT NA 40 - te URODZINY DLA MĘŻCZYZNY....
Szukam fajnego pomysłu na prezent dla mojego (wkrótce 40-letniego) miśka.Odpada wycieczka, impreza niespodzianka (typ introwertyka), skoki ze spadochronem, bungee, itp. Jakieś pomysły ?
Będę wdzięczna za podpowiedzi :))
Anka
Kotek
aktorka, uwielbiam
ponawać nowych
ludzi, nowe sytuacje
i ...
Czy jeszcze temat aktualny?Może porozmawiamy o prezentach także dla naszych miśków, nie koniecznie czterdziestoletnich?
Aneta
B.
eventy i kampanie
promocyjne to to, w
czym się dobrze
czu...
może jakiś gadżet? Faceci uwielbiają elektroniczne gadżety
Magdalena
Kądziela
Office Manager,
akquinet eurosoft
Sp. z o.o.
:) obstawiam konsole do gry :) w każdym mężczyźnie jest mały chłopiec - mój konsolą był zachwycony :)pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
Agnieszka
Wanat-Markowska
Właścicielka firmy
"SŁUCH MARK"
hhmm..... ja proponuje kupić losy-zdrapki za kwotę np. 200zł, duże szklane naczynie, stworzyc ładną kompozycję z tych losów, do środka coś jeszcze można włożyć. Macie zabawe na całą noc w postaci drapania-a może będzie jakaś duża wygrana...:)
Katarzyna
Demkowicz
znalazłam to, czego
szukałam...
Ja mam wieczny problem z kupnem prezentu dla mojego Micha:):)On nigdy niczego nie potrzebuje ehehehe
więc muszę kombinować
Moje pomysły:
korkociąg (lepszy) - michu lubi wino
biżuteria męska z kauczukiem i srebrem- michu chce myć męski:)
aparat fotograficzny- bo akurat planowaliśmy :):)
wiertarka - bo karnisz trzeba było przywiercić
perfumy- bo tego nigdy za wiele
teatr- bo ileż do kina można chodzić
aaaa i jeszcze jedno- rozbierz się, przewiąż czerwoną wstążką i czekaj na miśka- gwarantuję, każdy facet oszaleje:):)
pozdrawiam
Daria
Nowakowska
Syberiada Adventure
- wycieczki i
wyprawy psimi
zaprzęgami
A może weekend z psimi zaprzęgami?Pozdrawiam:)
Luiza
Jałowiecka
Przedstawiciel
Medyczny, Boehringer
Ingelheim
Cześć, ja na urodziny mojemu Miśkowi zorganizowałam imprezę niespodziankę. Był totalnie zaskoczony i absolutnie powalony na kolana. Do dziś nie może uwierzyć, jaką cudowną niespodziankę mu przygotowałam. Polecam wszystkim.Temat: FAJNY PREZENT NA 40 - te URODZINY DLA MĘŻCZYZNY....
Witajcie,ja też organizowałam imprezę niespodziankę i potwierdzam że to jest super. Rok temu kupiłam gitarę bo kiedyś tam mówił że chciałby, to fajny prezent bo potem siedzi i się uczy. A Ty masz trochę spokoju.
W tym roku właśnie konsolę i to był strzał w dziesiątkę. Jego kumple z pracy przyjeżdżali i grali z nim też :)
Anna
Dudek
www.fotodziecinstwo.
pl
A moze to??http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,7221995,Sposo...
Kąpiel w piwie, sama to rozwazam dla swojej drugiej polowki, sadze, ze bylby wniebowziety:-)
No i oczywiscie polecam sesje fotograficzne dla odwazniejszych Panów, a dla mniej odwaznych piękne zdjęcia roznegliżowanych nieco partnerek;-) (tutaj od partnerki wymagana jest odrobina odwagi:-)))
Pozdr.
Dorota
U.
Trener, Koordynator
szkoleń, CapGemini
Polska
Ja dla swojego taty zamówiłam w sklepie http://e-galanteria.pl teczkę męską i do tego etui na telefon.Baaardzo był zadowolony. Nieźle go zaskoczyłam ;-) samym pomysłem.
Przede wszystkim Jakość - prawdziwa, pachnąca skóra, dobrze wykonane, szybka dostawa, 2-letnia gwarancja.
Teraz na wszystkie spotkania i wyjazdy tylko z tą teczką jeździ. A prezentuje się ona naprawdę świetnie.
Polecam!
Małgorzata
Szokalska
dyrektor
artystyczny, Moc
Aloha - Szkoła Tańca
i Masażu H...
A ja bardzo gorąco polecam sesję masażu hawajskiego..:) Nie ma jak zrelaksowany i zadowolony partner..:) Inwestycja zwraca się w 100 procentach:)
Dominik Recki Freelancer
Zestaw kosmetyków - http://menspace.pl/task-essential-travel-kit-zestaw-po... Ja bym się cieszył, mój tata się cieszył, więc facet który ma 40 lat pewnie będzie również zadowolony.
Michał
Cylwik
Właściciel Luxury
Products, Luxury
Concierge
Witam serdecznie, 40 lat to magiczny wiek - niektórzy uważają to za półmetek w życiu - dlatego prezent powinien być wyjątkowy i oryginalny. Proponuję barek na alkohol - każdy mężczyzna powinien mieć w domu swój własny prywatny barek. Te wspaniałe produkty, o wysokiej jakości wykonania dostępne na stronie: http://www.luxuryproducts.pl/s,credan_sa,664.htmlSerdecznie zapraszam
Michał Cylwik
Luxury Concierge
Agnieszka
Skałowska
właściciel,
www.mimihouse.pl ,
www.3cube-interior.p
l
a może taki fajny zestaw dla konesera:http://www.mimihouse.pl/produkty/460/cheese-knives-noz...