Reklama: Wysokie zyski z Twojej strony www , DOŁĄCZ DO NAS

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jarosław Rybiński Student,
Politechnika
Poznańska

Temat: Rejestracja TWR Power System

Witam serdecznie, dziś trafiłem na TWR Power System - no i tak się zastanawiam.

Niby super, fajny MLM w połączeniu z pakietami partnerskimi, ale mam obawy. Niby jest 14 dni za darmo, no ale trzeba znaleźć te minimum 2 osoby oraz te 32$ - jakby nie patrzeć to troszeczkę jest. Jestem studentem i taki dochód pasywny mimo wszystko przydałby się :)

Jak to było u Was na początku, chciałbym się dowiedzieć jakie mogę mieć gwarancje, że na pewno zwróci mi się ten wkład finansowy na początku. Nie mam za bardzo pieniędzy teraz na zabawę - nie chciałbym wpłacić tych pieniędzy na darmo...

Czekam na rozsądne odpowiedzi. Pozdrawiam
8.05.2010, 21:02

Przemek Szczęch przemekszczech.pl

Jarosław Rybiński:
Witam serdecznie, dziś trafiłem na TWR Power System - no i tak się zastanawiam.

Niby super, fajny MLM w połączeniu z pakietami partnerskimi, ale mam obawy. Niby jest 14 dni za darmo, no ale trzeba znaleźć te minimum 2 osoby oraz te 32$ - jakby nie patrzeć to troszeczkę jest. Jestem studentem i taki dochód pasywny mimo wszystko przydałby się :)

Witaj,

MLM fajny, ok :) Obawy przed czym masz ??
że się Tobie nie powiedzie ??
A jak szedłeś na studia to nie obawiałeś się że sobie nie dasz rady ? A jak jest teraz ? Zapewne dajesz radę :)
32,5 $ to jest nie wiele w porównaniu do tego co możesz zarobić w przyszłości :) i nie patrz na to jak na wydatek tylko jak na inwestycję :) w swoja przyszłość :)

14 darmowych dni jest po to aby przetestować system,
i w tym czasie możesz rejestrować pierwszych partnerów :)

Jak to było u Was na początku, chciałbym się dowiedzieć jakie mogę mieć gwarancje, że na pewno zwróci mi się ten wkład finansowy na początku. Nie mam za bardzo pieniędzy teraz na zabawę - nie chciałbym wpłacić tych pieniędzy na darmo...

Ten biznes to nie jest zabawa ! My sie tu nie bawimy tylko zarabiamy pieniądze i szukamy tych co tez chcą zarabiać z nami :)

Gwarancje możesz sam sobie napisać i powiesić na ścianie typu:

" Ja Jarek zobowiazuję sie w pełni zaangażować do tego biznesu i znaleźć minimum 10 osób w 14 dni, przecież z tego będziesz miał pieniadze w przyszłości. Jarek walcz o swoja wolność "

Dlaczego piszę 10 osób ?? bo sam znalazłem 16 :)

Czekam na rozsądne odpowiedzi. Pozdrawiam

Czy to jest sensowna wypowiedź ??

pozdrawiam
8.05.2010, 21:37

Arkadiusz Zielazny Blog.labenete.pl -
zdobądź więcej
niż myślisz

Przemku gratuluję odważnej wypowiedzi. Widzę, że u Ciebie wciąż do przodu. Szkoda, że jesteś tak nisko pode mną, bo nie widzę, jak prężnie działasz. :)

Przemku, muszę z Tobą porozmawiać na skypie w sprawie prezentacji TWRPS. Złapię Ciebie przy okazji.
8.05.2010, 23:14

Przemek Szczęch przemekszczech.pl

Dzięki Arku, piszę odważnie, przecież ten biznes to nie jest zabawa.
To jest życie !

W życiu też trzeba być odważnym :)
Ludzie rejestrują się w TWRPS i się później zastanawiają czy to ma sens, czy się da czy się nie da ?

Odpowiadam : DA SIĘ !!!

Pytanie tylko jak bardzo tego pragniesz, i co jest dla Ciebie Ważne !

Jak młody człowiek idzie na studia,
to się zastanawia po co on tam idzie, po co się uczy,
po co daje z siebie tyle energii, pracy, traci 3-5 lat prawda ?
I co daje sobie radę ! Kończy studia ! Choć nie wróże dobręj przyszłości dla tych którzy idą tylko po papierek !

Czyli po rejestracji nie ma co narzekać i się zastanawiać czy to się uda czy nie, tylko ustawić sobie cel i jazda z koksem.
Jak najszybciej znaleźć minimum 10 osób, konkretnych osób z którymi można popracować i dalej iść do przodu.

Zainteresowanych zapraszam do przeczytania książki:
7 kroków do osiągnięcia celu !

i obejrzenia sekretu, podaje 10 min film ale na YT można znaleźć cały w odcinkach:

pozdro
9.05.2010, 11:19

Marek Biśta Razem do celu.

Jarosław Rybiński:
chciałbym się dowiedzieć jakie mogę mieć gwarancje, że na pewno zwróci mi się ten wkład finansowy na początku.
Jedyną gwarancją jesteś Ty sam i to, jak bardzo chcesz coś zmienić w swoim życiu. Osobiście nie liczyłbym na zapewnienia innych, że odniesiesz sukces w TWRPS. Zysk w programie jest logicznie wyliczony, a efekty są pochodną, tego co wykonasz.

Podpisuję się pod tym co napisał Przemysław, na pewno to nie jest zabawa, choć osobiście podchodzę do tego PP bardzo na luzie.Marek Biśta edytował(a) ten post dnia 09.05.10 o godzinie 12:36
9.05.2010, 12:34

Arkadiusz Zielazny Blog.labenete.pl -
zdobądź więcej
niż myślisz

Marku trafiłeś w 10. To nie jest zabawa, ale super biznes prowadzony na luzie. Ja tak samo do tego podchodzę.
10.05.2010, 00:15

Politechnika
Poznańska

Witam ponownie,

mam teraz inne pytanie. Czy jest możliwość zarejestrowania się (rozważam opcję 3 kont na raz - podobno lepszą opcja) w TWR PS. Ale w przypadku gdyby nie udało się rozwinąć swojej grupy, czy po tym jak mnie usuną będę mógł później zarejestrować się ponownie na te same e-maile. Aha no i drugie pytanie, czy te wszystkie konta można założyć na te same dane osobiste =]

pozdro
10.05.2010, 11:30

Marek Biśta Razem do celu.

Jarosław Rybiński:
Witam ponownie,

mam teraz inne pytanie. Czy jest możliwość zarejestrowania się (rozważam opcję 3 kont na raz - podobno lepszą opcja) w TWR PS. Ale w przypadku gdyby nie udało się rozwinąć swojej grupy, czy po tym jak mnie usuną będę mógł później zarejestrować się ponownie na te same e-maile. Aha no i drugie pytanie, czy te wszystkie konta można założyć na te same dane osobiste =]

pozdro
W mojej grupie są osoby, które na nowo się zarejestrowały po tym jak zostały usunięte, nie wiem jednak czy skorzystały z tych samych adresów mailowych.
Możesz Jarosław zakładać ile chcesz kont, na te same dane.
10.05.2010, 17:09

Politechnika
Poznańska

No tak rozumiem... Co do e-maili to wiem, że konta te muszą być na innym e-mailach (ale to nie problem :) ). Dziękuję za odpowiedź, jeszcze się zastanowię jak to z tym TWR :)

Pozdrawiam
10.05.2010, 18:46

konto usunięte

Witam wszystkich.

Dzis zarejestrowalem sie w systemie twr, troszke jeszcze wszystkiego nie ogarniam a to ze wzgledu na jezyk angielski ale mam nadzieje ze uda mi sie przekonywac i werbowac nowych ludz do udzialu w tym systemie.

Zapraszam do rejestracji. O to link z ktorego mozna sie zarejestrowac:

http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/kamiltwrps_1_tlid_2

Pozdrawiam ekipe;)
16.05.2010, 22:46

Politechnika
Poznańska

http://www.tnij.org/twrps_20
21.05.2010, 12:25

Wyślij zaproszenie do