Joanna
Galińska -
Zienkiewicz
Talent Management,
AC/DC, oceny
pracownicze,
rekrutacja
Temat: Pokój na weekendy w Gdyni (lub Trójmieście)
Witam Wszystkich!!Niedawno rozpoczęłam studia w Gdyni i szukam pokoju do wynajęcia (tylko na weekendy co dwa tygodnie). Czy ktoś z Was mógłby mi coś podpowiedzieć lub polecić... ?
Będę wdzięczna za wszelką pomoc :-))
Asia
Rafał
P.
Covidien Polska Sp.
z o.o.
Witam,nie znam nikogo, ale pomyslałem, że może powinnaś zapytać w akademikach Akademii Morskiej. Obecnie akademiki często mają wolne pokoje i są wynajmowane na doby.
Pozdrawiam
Joanna
Galińska -
Zienkiewicz
Talent Management,
AC/DC, oceny
pracownicze,
rekrutacja
Rafał Piotrowski:
Witam,
nie znam nikogo, ale pomyslałem, że może powinnaś zapytać w akademikach Akademii Morskiej. Obecnie akademiki często mają wolne pokoje i są wynajmowane na doby.
Pozdrawiam
Dzięki za odzew.
Faktycznie akademiki mogą być dla mnie jakimś rozwiązaniem. Miałam wątpliwości, czy w roku akademickim będą tam wolne miejsca i przyznam, że nawet nie "rozpoznałam" tematu... ale skoro mówisz, że jest szansa znaleźć tam miejsce to spróbuję :) Dzięki za podpowiedź.
PS. Może dzięki temu wyjazdy do mojego ukochanego Trójmiasta nie zrujnują mnie finansowo :-)
Rafał
P.
Covidien Polska Sp.
z o.o.
Asiu,Jeśli napotkasz problemy (w akademikach Akademii Morskiej) z wynajęciem pokoju to daj znać - pomogę.
Pozdrawiam
Joanna
Galińska -
Zienkiewicz
Talent Management,
AC/DC, oceny
pracownicze,
rekrutacja
Rafał Piotrowski:
Asiu,
Jeśli napotkasz problemy (w akademikach Akademii Morskiej) z wynajęciem pokoju to daj znać - pomogę.
Pozdrawiam
W razie problemów dam znać.
Bardzo dziękuję :)
Też pozdrawiam,
A.