Magdalena Waś projektantka
Temat: sukienki czy spodnie???
zastanawia mnie co wolicie?ja uwielbiam sukienki, wpaniale się w nich czuję i wyglądam :))
i tak nie wiele wysiłku trzeba aby był efekt...
dziś mam pierwszy raz po kilku letnich miesiącach spodnie na sobie (dżinsy) i strasznie się męczę- tu mnie gniecie, tam uwiera i siedząc przy kompie krew do stóp mi nie dopływa...uf
zastanawiam się przy tej okazji czy współczesna kobieta nosi sukienki/spódnice i przy realizowaniu się zawodowo nie rezygnuje z kobiecości, czy wręcz przeciwnie -spodnie są stały się synonimem kobiety sukcesu? a sukienka jest archaicznym stojem na specjalne okazje?
jak to u Was wygląda?
Ewa Pokrywa realizuję marzenia
podobno czym kobieta bardziej upodabnia się do mężczyzny, tym większy sukces odnosi w biznesie...Ja tam lubię spodnie - dla ich wygodny - bo bez żadnych konsekwencji modowych spokojnie mogę do nich nosić płaskie buty - a niestety nie do każdej spódnicy/sukienki płaskie buty wyglądają atrakcyjnie.
Chociaż ostatnio coraz częściej ciągnie mnie do spódnic -- będzie ciągnęło jeszcze bardziej, gdy znajdę fajne buty na obcasie 4, 5 cm.Ewa Pokrywa edytował(a) ten post dnia 23.09.09 o godzinie 17:59
Katarzyna K. **
Niestety nie mogę w pracy chodzić w sukienkach i spódnicach.Dlatego na co dzień biegam w spodniach.
Nadrabiam z weekendy, co bardzo podoba się mojemu synowi:)))
Karolina
Ł.
Somewhere over the
rainbow :)
sukienki rulez :)dla mnie to najgenialniejszy ubior-majtki, stanik i sukienka i wsio :)
mozna wybrac model biznesowy,mozna kobiecy, mozna wszystko...
ja tez juz raz mialam dzinsy na sobie-no masakra, drapałam sie caly czas :))))))
Magdalena Waś projektantka
Ewa Pokrywa:
podobno czym kobieta bardziej upodabnia się do mężczyzny, tym
większy sukces odnosi w biznesie...
jeśli naprawdę tak jest, to mnie chyba sukces ominie...
a tak się nastawiam :)
mam jednak nadzieję że chodzi o podobieńswto bardziej mentalne niż wizualne, w przeciwnym razie to trochę straszne.
tak samo jak to że nie można nosić sukienek/spódnic w pracy.
no dlaczego?? przecież sukienki można tak dobrać aby były strojem formalnym.
pachnie mi to utratą własnej tożsamości...
na szczęscie Kasiu do rónowagi wracasz w weekendy!!
Adrianna
B.
Kierownik Back
Office, VB Leasing
Polska S.A.
wolę sukienki, ale i spodnie lubię - choć z jeansami miewam problem nie trawię za ciasnych, albo po prostu ciasnych / obcisłych spodni. Czuję się wtedy jak parówka.
Anna
W.
Przedstawiciel
Farmaceutyczny,
Johnson&Johnson
Wybieram sukienki, czuję się w nich przede wszystkim kobieco.Jednak na codzień często pojawiam się w spodniach; no właśnie w zasadzie nie wiem dlaczego?Może czas zrobić mały remament w szafie:)
Pozdrawiam Was
Dariusz
Dąbrowski
BenefitMedia.pl
www.hr.com.pl
Adrianna B.:
wolę sukienki, ale i spodnie lubię - choć z jeansami miewam problem nie trawię za ciasnych, albo po prostu ciasnych / obcisłych spodni. Czuję się wtedy jak parówka.
na przykład:
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów
filmowych, p...
ja mam etap spodniWygodne i mogę się tarzać po podłodze z Laurą.