Reklama: Jesteś webmasterem ? Zacznij zarabiać KLIKNIJ

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Piotr Stępień Everybody lies...

Temat: Ilu tu jest homoseksualistów???

Maciek G.:

Już edytowałem Sznowny Panie.
Zawsze jest się czego przyczepić, prawda? Jak nie literówki to skrótu myślowego :)
6.07.2010, 15:44

Maciek G. Sto wiorst nie
droga, sto rubli nie
pieniądz , sto gram
n...

Piotr Stępień:
Maciek G.:

Już edytowałem Sznowny Panie.
Zawsze jest się czego przyczepić, prawda? Jak nie literówki to skrótu myślowego :

To taki nawyk z czasów studenckich, kiedy korekty robiłem. Już usuwam te pytanie.
6.07.2010, 15:45

Piotr Stępień Everybody lies...

Maciek G.:
Jak "koncerty o papieżu" mają we mnie wzbudzać jakiekolwiek uczucia patriotyczne?

W Panu niekoniecznie, w wielu tak. Choćby tym, że był to Papież Polak kojarzony z walką o wolną Polskę, przeciw komunizmowi i promocją Polski w Świecie. Koncerty służą utrzymaniu tych wydarzeń w pamięci tych, dla których to jest ważne.
Uważam, że jeśli coś jest dla kogoś ważne i wartościowe nie należy z tym walczyć (chyba, że zagraża w jakiś sposób ogółowi). Religia jako ideologia jest nieszkodliwa. Pomaga ludziom zrozumieć rzeczy na ich własny, uproszczony sposób. Dopiero kiedy ideologia przeradza się w fanatyzm ideologiczny, można, a nawet trzeba się temu przeciewstawiać. A czym zawinił kler? (pomijając pewne zdemoralizowane przypadki)Piotr Stępień edytował(a) ten post dnia 06.07.10 o godzinie 16:06
6.07.2010, 15:56

Kasia K. superwoman

Piotr Stępień:
Maciek G.:
Jak "koncerty o papieżu" mają we mnie wzbudzać jakiekolwiek uczucia patriotyczne?

W Panu niekoniecznie, w wielu tak. Choćby tym, że był to Papież Polak kojarzony z walką o wolną Polskę, przeciw komunizmowi i promocją Polski w Świecie. Koncerty służą utrzymaniu tych wydarzeń w pamięci tych, dla których to jest ważne.
Uważam, że jeśli coś jest dla kogoś ważne i wartościowe nie należy z tym walczyć (chyba, że zagraża w jakiś sposób ogółowi). Religia jako ideologia jest nieszkodliwa. Pomaga ludziom zrozumieć rzeczy na ich własny, uproszczony sposób. Dopiero kiedy ideologia przeradza się w fanatyzm ideologiczny, można, a nawet trzeba się temu przeciewstawiać. A czym zawinił kler? (pomijając pewne zdemoralizowane przypadki)Piotr Stępień edytował(a) ten post dnia 06.07.10 o godzinie 16:06

Obrazek
6.07.2010, 20:51

Adam Bulandra dr open-minded :)

Olek Słodowski:
Kasia K.:
Ale tu jest mowa o telewizji publicznej....
Jeśli rozumiesz jej funkcje...

Od tysiąca lat z hakiem dominującym wyznaniem w Polasce jest katolicyzm, dzięki któremu z barbarzyńskiego kraju nadwiślanego staliśmy się liczącym się państwem europejskim. Do tej pory wartości chrześcijańskie kształtują nasze prawo, obyczaje i większość przestrzeni publicznej. Media publiczne są zobowiązane przez ustawodawcę do wspierania wartości chrześciajńskich.

Sorry kolego, ale wiedze o Arystotelesie, Platonie, Sokratesie, Senece i wiekszosci myslicieli greckich i rzymskich, podstawach filozofii, matematyki, fizyki i nauki zawdzieczasz tylko i wylacznie Islamowi. W czasach, gdy od VI wieku Kosciol i chrzescijanie palili starozytne ksiegi byly one nie tylko recypowane przez Arabow, ale i tlumaczone przez nich na lacine, dzieki czemu Europa, mogla je odzyskac. Bez Islamu i jego swiatlego owczesnie podejscia, przez chrzescijanstwo zaprzepascilibysmy jedna z najwiekszych skarbnic wiedzy na ktorej wlasciwie opiera sie nasza cywilizacja. Nie na czyms innym. Wiec sorry, nim cos powiesz - zastanow sie czy ma sens, ok??Adam Bulandra edytował(a) ten post dnia 07.07.10 o godzinie 12:10
7.07.2010, 12:01

Grzegorz Olszowik Web pełen
pomysłów!

uśmiałem się :D
1.07.2011, 17:22

Krzysztof K. nauczyciel

a ja policzyłem 1 245 675,5 homoseksualisty w Polsce ;)
3.07.2011, 01:52

Adam S. Dłubię

a te
"0,5" ? :P
29.04.2012, 08:16

Łukasz R. O Klientach i
sprzedaży wiem
wszystko!

A czy w związku z tematem, jest jakaś lista na którą mogę się dopisać? Bo ja jestem :D
30.04.2012, 23:08

Krzysztof K. nauczyciel

Adam S.:
a te
"0,5" ? :P

To ten, który miał się narodzić dopiero ;)Krzysztof K. edytował(a) ten post dnia 01.05.12 o godzinie 10:51
1.05.2012, 10:51

Krzysztof K. nauczyciel

Łukasz R.:
A czy w związku z tematem, jest jakaś lista na którą mogę się dopisać? Bo ja jestem :D

Proponuję stworzyć taką. Według kategorii np. gej-żyd, gej-mason, gej-wegetarianin, gej-geodeta etc.
1.05.2012, 10:52

Łukasz R. O Klientach i
sprzedaży wiem
wszystko!

Krzysztof K.:
Łukasz R.:

Proponuję stworzyć taką. Według kategorii np. gej-żyd, gej-mason, gej-wegetarianin, gej-geodeta etc.

To jeszcze gej-człowiek :)
1.05.2012, 19:58

Krzysztof K. nauczyciel

hehehehe ciekawe ilu by się dostało do tej grupy ;-))) (wg moherów)
1.05.2012, 23:12

Łukasz R. O Klientach i
sprzedaży wiem
wszystko!

Najgorsze, że nie tylko moherów... :( ech!
2.05.2012, 09:19

Marcel K. Z zawodu lektor, z
wykształcenia
tłumacz, z
powołania prz...

To i ja się podpisuję pod tą (póki co wyimaginowaną) listą. :) Swoją drogą ta fiksacja homofobów na punkcie seksualności osób nieheteroseksualnych jest co najmniej niepokojąca. I klinicznie może być diagnostyczna. :)
5.05.2012, 19:37

Wyślij zaproszenie do