Marta
Kałuża
konsultant systemów
ERP
Temat: muay boran i muay thai w Krakowie

Zmęczony po całym dniu na uczelni czy w pracy? Chcesz się poruszać? A może chcesz nauczyć się walczyć?
MAXIMUS Nowa Huta zaprasza wszystkich chętnych na treningi Muay Boran i Muay Thai. Od października ruszają też nowe sekcje boksu i MMA.
Treningi w naszym klubie odbywają się w małych grupach, dzięki czemu trenerzy zawsze znajdą czas żeby wszystko wytłumaczyć. Grupy są podzielone według stopnia zaawansowania i wieku a same treningi odbywają się w przyjaznej atmosferze. Poprawisz swoją sprawność fizyczną i nabierzesz wiary w siebie.
Jeśli chcesz się nauczyć walczyć - czekają na Ciebie sekcje muay thai oraz boksu i MMA. Jeżeli chcesz tylko nabrać sprawności fizycznej - wybierz starodawną sztukę muay boran.
Każdy znajdzie u nas coś dla siebie!
muaythaikrakow.pl/
trenujemy na osiedlu Albertyńskim w Gimnazjum nr 40 oraz w SP 100Marta Kałuża edytował(a) ten post dnia 08.09.09 o godzinie 21:47
Rafał
D.
Quality Manager,
Tieto
Śmiało używacie sformułowania "Muay Boran". Można by się spodziewać że Trener pół życia w Tajlandii spędził. Sprawdziłem - tak nie jest.
Marta
Kałuża
konsultant systemów
ERP
a co to ma do rzeczy?wielu trenerów nauczających muay thai nawet nie potrafi wskazać Tajlandii na mapie, ale o ile mi wiadomo to nie to jest podstawą wydawania uprawnień instruktorskich ;]Marta Kałuża edytował(a) ten post dnia 09.09.09 o godzinie 23:07
Marta
Kałuża
konsultant systemów
ERP
godziny treningów:GRUPA POCZĄTKUJĄCA:
pon 18:00 - 19:30
wt 18:00 - 19:30
śr 20:00 - 21:30 (trening wspólny dla wszystkich grup)
pt 20:00 - 21:30 (trening dodatkowy dla chętnych)
GRUPA ZAAWANSOWANA + ZAWODNICY:
pon 19:00 - 20:30
wt 19:00 - 20:30
śr 20:00 - 21:30 (trening wspólny dla wszystkich grup)
pt 20:00 - 21:30
trenujemy w Gimnajzum nr 40 na os. Albertyńskim :)
GRUPA MUAY BORAN bez zmian:
pon 20:30 - 22:00
śr 20:00 - 21:30 (trening wspólny dla wszystkich grup w Gim. 40)
czw 20:30 - 22:00
zajęcia muay boran odbywają się w SP 100 na os. Albertyńskim :)
Aleksandra
Ładna
Test Engineer,
ConSol* Consulting &
Solutions Software
Po...
Gratuluje więc trenera MT, który nawet nie wie gdzie Tajlandia leży. Ja bym zmieniła klub, bo to tak jakby pływania miał Cię uczyć człowiek, który się boi wejść do wody.
Maciej
J.
Manager,
PricewaterhouseCoope
rs (PwC)
Aleksandra Ładna:
Gratuluje więc trenera MT, który nawet nie wie gdzie Tajlandia leży. Ja bym zmieniła klub, bo to tak jakby pływania miał Cię uczyć człowiek, który się boi wejść do wody.
A w jakim klubie Ty się uczysz?
Aleksandra
Ładna
Test Engineer,
ConSol* Consulting &
Solutions Software
Po...
Zaczynałam w Raczadamie, a obecnie są to prywatne treningi zorganizowane dla mojej firmy.Mój obecny trener tak samo jak trenerzy z Raczadamu na pewno wiedzą gdzie leży Tajlandia :)
Maciej
J.
Manager,
PricewaterhouseCoope
rs (PwC)
Aleksandra Ładna:
Zaczynałam w Raczadamie, a obecnie są to prywatne treningi zorganizowane dla mojej firmy.
Mój obecny trener tak samo jak trenerzy z Raczadamu na pewno wiedzą gdzie leży Tajlandia :)
No to jak wiedzą gdzie Tajlandia leży to nie ma wątpliwości. Poziom MUSI być nieziemski.