Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Katarzyna F. www.SwiatBab.pl

Temat: Szukamy Szafiarek z Poznania

Poszukujemy Szafiarek z Poznania, chętnych do wystąpienia na szafiarkowym pokazie mody w ramach festiwalu No Women No Art.
Pokaz wpisuje się w modową część Festiwalu w ramach której odbędzie się też kolejny Babi Targ i pokaz najnowszej kolekcji Agi Guz.

Jeżeli czujesz się Szafiarką - koniecznie zgłoś się do nas i pokaż zawartość swojej szafy szerokiej publiczności podczas prawdziwego pokazu mody.
na zgłoszenia czekamy do końca września na: nowomen.noart@gmail.com

zapraszamy!

No Women No Art
8.09.2009, 09:31

Marzena Wodzińska spec.ds.komunikacji,
IKEA Retail sp. z
o.o.

Hej, z tej strony Marzena chciałabym wiedzieć coś więcej na temat tej inicjatywy, mam sporo róźnych ciuchów których nie noszę jedne za małe inne się znudziły, chętnie się z kimś wymienię,odsprzedam ale nie wiem jak do końca to wszystko działa.Ja do końca września jestem w Poznaniu od 5.10. do końca października mnie nie ma, dajcie znać co i jak, pozdrawiam serdecznie M.
11.09.2009, 08:38

Katarzyna F. www.SwiatBab.pl

Marzena,

odnośnie wymiany ciuchów: w takich sytuacjach idealnie sprawdza się Babi Targ - czyli zorganizowana wymiana ciuchów - organizowana co 2-3 miesiące przez Babiląd pod patronem No Women No Art. W listopadzie (w ramach festiwalu) również będzie BabiTarg na który serdecznie zapraszamy. BabiTarg gromadzi około 300 miłośniczek ciuchów - jest się z kim wymieniać!

Pozdrawiam,
Kasia
14.09.2009, 13:07

Marzena Wodzińska spec.ds.komunikacji,
IKEA Retail sp. z
o.o.

Hej, byłam byłam kupiłam troche, wymieniłam sukienkę na sukienkę i byłam naprawdę zadowolona, od jakiegoś czasu jestem w Poznaniu i taki BABI TARG mi absolutnie odpowiada, tanio, ciekawe ciuchy czyste...jestem na tak! Byłam w styczniu.Na pewno wybiorę się następną edycję...pozdrawiam
25.01.2010, 22:06

Wyślij zaproszenie do