Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Magda Andrusieczko spec.d/s handlu i
marketingu,

Temat: Jak w góry , to tylko do Zębu

Gwarantowany wypoczynek.Wystarczy wpisać w google Komperda Krystna i wszystko staje się jasne.Dwa domy,jeden nowszy już z łazienkami w pokojach.Cena z noclegiem plus wyżywienie 40-45 pln , w zależności od okresu/zimą 5 pln drożej,ogrzewanie/Jest jeden minus pobytu u Pani Krysi-przybiera się na wadze.
6.09.2009, 20:44

Maria S. Po socjologii. W
górach jest
wszystko, co kocham
:)

Nie mam słów, taki nocleg to skarb przy cenach w Zakopanem! Aż chce się jechać :)
7.09.2009, 22:36

Karolina Ł. Somewhere over the
rainbow :)

Magda Andrusieczko:
Gwarantowany wypoczynek.Wystarczy wpisać w google Komperda Krystna i wszystko staje się jasne.Dwa domy,jeden nowszy już z łazienkami w pokojach.Cena z noclegiem plus wyżywienie 40-45 pln , w zależności od okresu/zimą 5 pln drożej,ogrzewanie/Jest jeden minus pobytu u Pani Krysi-przybiera się na wadze.

narobilas mi ochoty- a powiedz mi, jak tam dojechac, nie samochodem?
7.09.2009, 22:38

marketingu,

Witaj Karolinko,
jadąc komunikacją PKS , PKP - trzeba dojechać do Zakopanego , tuż przy dworcu PKS są busy i trzeba wsiąść w taki,który jedzie w kierunku Gubałówki , albo Bustryku lub Czerwiennego , nie ma znaczenia , wszystkie jadą przez Ząb , cena 3 zł.Jadąc swoim samochodem najprościej dojechać do Poronina,w Poroninie w prawo do Zębu , 5 km.Wiesz co Ci powiem? , już nigdy nie zmienię miejsca pobytu będąc w górach.Kiedy jestem już po powrocie z gór i "obżarta" Pani Krysi jedzonkiem , lecę na spacer w kierunku pięknego , zabytkowego kościółka,a za nim najpiękniejszy widok na Tatry.Kiedy jesteś zbyt zmęczona i nie masz ochoty na wędrówki dalekie,to idziesz spacerkiem 4 km na Gubałówkę , lub w przeciwnym na Bachledówkę.Nigdy nie pożałujesz swojej decyzji i zechcesz być tam zawsze,powodzenia
9.09.2009, 20:20

marketingu,

Maria S.:
Nie mam słów, taki nocleg to skarb przy cenach w Zakopanem! Aż chce się jechać :)
Jedż kiedy tylko będziesz miała okazję
9.09.2009, 20:22

Wyślij zaproszenie do