Marek S. 511-808-851
Temat: Fotoradary we Wrocławiu
http://www.biznesysopla.com/sposob-na-radary-t1065.html
Paweł
G.
Why are you wearing
that stupid man
suit?
Czarne sępy w białych czapkach w srebrnej alfie znowu atakują wlot do wrocławia od strony wawy ;ptym razem pani sępowa trenuje swój feminizm na kierowcach płci męskiej ;p
Paweł
G.
Why are you wearing
that stupid man
suit?
Na wylocie na warszawę znowu polują.......a do tego jakieś złe ludzie poprzestawiali wszystkie fotoradary tak, że walą zdjęcia nie z przodu a z tyłu... i trzeba biały kawał styropianu imitujący śnieg przekleić z przedniej tablicy na tylną ;>
Paweł
Balcerzak
Facility Management,
Ekspansja sieci
handlowej
Paweł G.:
Na wylocie na warszawę znowu polują....
...a do tego jakieś złe ludzie poprzestawiali wszystkie fotoradary tak, że walą zdjęcia nie z przodu a z tyłu... i trzeba biały kawał styropianu imitujący śnieg przekleić z przedniej tablicy na tylną ;>
dokładnie na wylocie z Długołeki :)
Marcin Ł. promo-group.pl
Jakiś czas temu dostałem całkiem dobre zdjecie wykonane na Kochanowskiego... 200PLN + 3 punkty.
Jolanta
D.
Jestem gotowa na
nowe wyzwania !
no i po co właściwie fotoradary? Wystarczy przecież nie łatać dziur po kolana (jak na Boya-Żeleńskiego)Jolanta D. edytował(a) ten post dnia 22.02.12 o godzinie 08:58
Marcin Ł. promo-group.pl
Jolu, nie nie mów tego głośno bo jeszcze podchwycą pomysł... :-)
Piotr
K.
Licencjonowane Biuro
Śledcze "Keskin
Savas"
Paweł
G.
Why are you wearing
that stupid man
suit?
Jolanta D.:
no i po co właściwie fotoradary? Wystarczy przecież nie łatać dziur po kolana (jak na Boya-Żeleńskiego)
na to pomagają opony 2x szersze od standardowych... jakoś nie wyłapują tych dziur... aczkolwiek rozstaw kół na takich walcach mi z kolei idealnie pasuje do kolein ;ppp
edit: a jak na boya są dziury, to Ty jeszcze dziur nie widziałaś chyba ;pPaweł G. edytował(a) ten post dnia 22.02.12 o godzinie 09:46
Paweł
G.
Why are you wearing
that stupid man
suit?
Marcin Ł.:
Jakiś czas temu dostałem całkiem dobre zdjecie wykonane na Kochanowskiego... 200PLN + 3 punkty.
tam to regularnie (podobnie jak na długiej) straszy zielona skoda octavia, na kochanowskiego dodatkowo między mostami w stronę wawy na ograniczeniu do 30 czasami staje sobie alfa (którą nota bene ostatnio widziałem na lawecie ku swojej uciesze :D :D :D)
Jolanta
D.
Jestem gotowa na
nowe wyzwania !
Paweł G.:
edit: a jak na boya są dziury, to Ty jeszcze dziur nie widziałaś chyba ;pto Ty tam chyba dawno nie byłeś
Marcin Ł. promo-group.pl
Tak trochę bardziej globalnie choć nadal w temacie... http://www.fakt.pl/73-frajerow-zlozylo-sie-na-jogging-...
Paweł
G.
Why are you wearing
that stupid man
suit?
Jolanta D.:
Paweł G.:to Ty tam chyba dawno nie byłeś
edit: a jak na boya są dziury, to Ty jeszcze dziur nie widziałaś chyba ;p
kilka dni temu
Oliver
R.
Moja prawda jest
najmojsza i
najmojszejsza...
Paweł G.:
w ktorym miejscu..?? Bo w Dlugolece to od wiekow stoi cos, co przypomina fotoradar.. czy cos nowego sie pojawilo?? :))
Piotr O. Software Developer
Jolanta D.:
Paweł G.:to Ty tam chyba dawno nie byłeś
edit: a jak na boya są dziury, to Ty jeszcze dziur nie widziałaś chyba ;p
Jakoś w zeszłym roku wleciałem skuterem do dziury, uderzenie było tak duże że mi się odbiło oranżadą z komunii.
Zgłosiłem to na http://zdium.wroc.pl/view/index/44 i po 3 tygodniach załatali dziure :)
Paweł
G.
Why are you wearing
that stupid man
suit?
Oliver R.:
Paweł G.:
w ktorym miejscu..?? Bo w Dlugolece to od wiekow stoi cos, co przypomina fotoradar.. czy cos nowego sie pojawilo?? :))
Ta... taki bus zielony metaliczny z laboratorium nasa na dachu i peryskopem robiącym zdjęcia.... a do tego alfa... robiąca zdjęcia we wszystkie chyba możliwe strony, łącznie z tym, że w czasie jazdy też ;p ciężkie życie....
Oliver
R.
Moja prawda jest
najmojsza i
najmojszejsza...
Paweł G.:
Ta... taki bus zielony metaliczny z laboratorium nasa na dachu i peryskopem robiącym zdjęcia.... a do tego alfa... robiąca zdjęcia we wszystkie chyba możliwe strony, łącznie z tym, że w czasie jazdy też ;p ciężkie życie....
Ty... to ja nie wiem.. bo staram sie tak szybko przez Mirkow i Dlugoleka przejechac, zeby nic po drodze nie zdarzylo mi fotkli pstryknac...
Pamietam, 4lata temu zjezdzajac z wiaduktu k. dworca PKP Psie Pole.. zrobilo mi cos fotke.
200PLN i jakies punkty Payback dostalem...
Paweł
G.
Why are you wearing
that stupid man
suit?
Oliver R.:
Paweł G.:
Ty... to ja nie wiem.. bo staram sie tak szybko przez Mirkow i Dlugoleka przejechac, zeby nic po drodze nie zdarzylo mi fotkli pstryknac...
Pamietam, 4lata temu zjezdzajac z wiaduktu k. dworca PKP Psie Pole.. zrobilo mi cos fotke.
200PLN i jakies punkty Payback dostalem...
No to powodzenia... ja ich regularnie widuję albo koło zjazdu na zakrzów.... albo w mirkowie... albo na wlocie do długołęki, albo w bykowie koło magmy macmy czy jak to się tam (tak się do bilboardu przyklejają busem że ich nie widać :D) a poza tym te gówna robią foty w czasie jazdy.... a od marca chyba nowy taryfikator wchodzi... gdzie 500=2500 ;D normalnie nic tylko cegłę pod pedał gazu i skrzynię zablokować żeby biegu na wyższy nie przerzucała ;p ci z alfy chyba mi też foto zrobili i nawet chcieli zatrzymać.... ;p się nie dałem... czekam na list ;>
Oliver
R.
Moja prawda jest
najmojsza i
najmojszejsza...
No to powodzenia... ja ich regularnie widuję albo koło zjazdu na zakrzów.... albo w mirkowie... albo na wlocie do długołęki, albo w bykowie koło magmy macmy czy jak to się tam (tak się do bilboardu przyklejają busem że ich nie widać :D) a poza tym te gówna robią foty w czasie jazdy.... a od marca chyba nowy taryfikator wchodzi... gdzie 500=2500 ;D normalnie nic tylko cegłę pod pedał gazu i skrzynię zablokować żeby biegu na wyższy nie przerzucała ;p ci z alfy chyba mi też foto zrobili i nawet chcieli zatrzymać.... ;p się nie dałem... czekam na list ;>
chyba bede musial poczciwe CB radio bez ryja wyciagnac...
Sluchaj Pawle, jak bede przez ojczyzne jechal.. to sie zamelduje wczesniej u Ciebie.. pojedziesz, sprawdzisz gdzie stoja.. etc.. :D:D:D:D
Paweł
G.
Why are you wearing
that stupid man
suit?
Oliver R.:
chyba bede musial poczciwe CB radio bez ryja wyciagnac...
Sluchaj Pawle, jak bede przez ojczyzne jechal.. to sie zamelduje wczesniej u Ciebie.. pojedziesz, sprawdzisz gdzie stoja.. etc.. :D:D:D:D
se nie możesz zgubić rejestracji i ustawić wycieraczki tak, żeby nalepę na szybie zasłaniała ? :P