Natalia
Dołżycka
social media /
emarketing / ePR /
copywriting
Temat: Jobexpress.pl - odlotowy serwis pracy!
Witamy serdecznie na forum portalu Jobexpress! :)Znajdziesz tu najważniejsze informacje na temat samego portalu, nowych funkcjonalności Jobexpress, a także miejsce, by podzielić się z nami swoimi opiniami na temat serwisu.
Na początek kilka linków:
Jobexpress.pl - tu nas znajdziesz
Artykuły ze świata pracy - najważniejsze informacje, porady, opinie
Blog Jobexpress - Praca na wesoło ;)
Warto zapamiętać, że Jobexpress jest całkowicie darmowy i przyjazny użytkownikowi - zarówno pracodawcy, jak i kandydatom. Posiada też szereg funkcjonalności, które ułatwiają poszukiwanie pracy i pracowników.
Ale dość tego zachwalania - najlepiej przekonać się samemu, jak działa i co oferuje prawdopodobnie najbardziej odlotowy portal pracy w sieci. ;)
Jestem zalogowana w jobezpress ale szczerze powiem że nie ma tam zbyt dużo ogłoszeń i odwiedzam przez to inne portle.
Natalia
Dołżycka
social media /
emarketing / ePR /
copywriting
Ofert przybywa z każdą chwilą - wystarczy spojrzeć na jobexpressowy licznik na stronie głównej. :)Trzeba też pamiętać, że portal działa na nieco innych zasadach, niż inne strony z ogłoszeniami o pracę. Każde ogłoszenie jest sprawdzane przez konsultantów, którzy dbają o to, by były to oferty wartościowe i od sprawdzonych pracodawców. Dlatego baza może wydawać się mniejsza, ale za to praktycznie nie znajdziesz tu 16 takich samych ogłoszeń, które różnią się tylko i wyłącznie województwem. :)
Nie mowie nie!! tzn ze licznik ogłoszeń wzrasta ale mimo wszystko jast ich naprawdę mniej może też przez to że portale gazetapraca.pl czy pracuj.pl są bardziej popularne i znane przez pracodawców. Natomiast portal money ma zbiór ogłoszeń z wszystkich portali i zawsze też tam zaglądam by sprawdzić siebie czy czegoś nie przegapiłam.
Tomasz B. Sprzedawca...
Zarejestrowałem się i uzupełniłem profil, zobaczymy co z tego wyjdzie :))
Sławomir
Andrzejewicz
Dziennikarstwo/PR,
SZUKAM PRACY