Reklama: GRATIS wycena pozycjonowania strony , KLIKNIJ !

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Natalia Dołżycka social media /
emarketing / ePR /
copywriting

Temat: Jobexpress.pl - odlotowy serwis pracy!

Witamy serdecznie na forum portalu Jobexpress! :)

Znajdziesz tu najważniejsze informacje na temat samego portalu, nowych funkcjonalności Jobexpress, a także miejsce, by podzielić się z nami swoimi opiniami na temat serwisu.

Na początek kilka linków:

Jobexpress.pl - tu nas znajdziesz
Artykuły ze świata pracy - najważniejsze informacje, porady, opinie
Blog Jobexpress - Praca na wesoło ;)

Warto zapamiętać, że Jobexpress jest całkowicie darmowy i przyjazny użytkownikowi - zarówno pracodawcy, jak i kandydatom. Posiada też szereg funkcjonalności, które ułatwiają poszukiwanie pracy i pracowników.

Ale dość tego zachwalania - najlepiej przekonać się samemu, jak działa i co oferuje prawdopodobnie najbardziej odlotowy portal pracy w sieci. ;)
7.08.2009, 11:06

konto usunięte

Jestem zalogowana w jobezpress ale szczerze powiem że nie ma tam zbyt dużo ogłoszeń i odwiedzam przez to inne portle.
11.08.2009, 11:50

Natalia Dołżycka social media /
emarketing / ePR /
copywriting

Ofert przybywa z każdą chwilą - wystarczy spojrzeć na jobexpressowy licznik na stronie głównej. :)

Trzeba też pamiętać, że portal działa na nieco innych zasadach, niż inne strony z ogłoszeniami o pracę. Każde ogłoszenie jest sprawdzane przez konsultantów, którzy dbają o to, by były to oferty wartościowe i od sprawdzonych pracodawców. Dlatego baza może wydawać się mniejsza, ale za to praktycznie nie znajdziesz tu 16 takich samych ogłoszeń, które różnią się tylko i wyłącznie województwem. :)
11.08.2009, 11:58

konto usunięte

Nie mowie nie!! tzn ze licznik ogłoszeń wzrasta ale mimo wszystko jast ich naprawdę mniej może też przez to że portale gazetapraca.pl czy pracuj.pl są bardziej popularne i znane przez pracodawców. Natomiast portal money ma zbiór ogłoszeń z wszystkich portali i zawsze też tam zaglądam by sprawdzić siebie czy czegoś nie przegapiłam.
11.08.2009, 12:06

Tomasz B. Sprzedawca...

Zarejestrowałem się i uzupełniłem profil, zobaczymy co z tego wyjdzie :))
25.08.2009, 09:33

Sławomir Andrzejewicz Dziennikarstwo/PR,
SZUKAM PRACY

I ja, i ja! :)) Macie niezłego copywritera! ;) Portal też niczego sobie, będę korzystał. :)) I niech się dzieje co chce! :)Sławomir Andrzejewicz edytował(a) ten post dnia 24.09.09 o godzinie 10:58
24.09.2009, 10:57

konto usunięte

Zobaczymy jakie efekty będą - czy znajdę pracę.:)
9.12.2009, 17:57

Wyślij zaproszenie do