- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Następna »
Karolina Monika
U.
freelance - projekty
tłumaczeniowe
(rosyjski) oraz
public...
Temat: Szkolenia
Barbara Ligocka:Warsztaty zostały przeniesione na dzień 14.12, godz. 18.00-20.00
KATOWICE: 12 grudnia 2011 (18:00 - 20:00)
Karolina
Rosłon
Konsultant ds
weryfikacji
Szkolenie w Warszawie z przesympatycznym Pawłem- REWELACJA!Tak ogólnie, to dużo pozytywnej energii, dużo ważnych informacji, dużo ruchu no i przede wszystkim duuuuużo uśmiechu :)
Szkolenie polecam każdemu kto chce sie sprawdzic i dowiedziec wszystkiego o Animacji, ale również osobom, które mają ochote na świetną zabawe :)
Pozdrawiam i życze dobrej zabawy! :-)
Adam
Faryj
Student, Uniwersytet
Warmińsko-Mazurski
w Olsztynie
Świetne Szkolenia , Polecem !Masa zabawy i śmiechu , aż się chce kolejnego szkolenia :D
Edyta
Okrasińska
-Mareczko
ANIMATOR
Fantastyczne szkolenie ,nauka przez zabawę ,masa śmiech maksimum profesjonalizmu trenera Tomasza .Polecam przez duże P !!!Wielki szacunek dla założyciela Stageman Polska za wypracowanie szacunku wśród pracowników ,co jest rzadko spotykane w naszych firmach.
Justyna
Maruszewska
Student, Uniwersytet
Marii
Curie-Skłodowskiej
w Lublinie
Szkolenie Animatora Czasu Wolnego jest wspanialym doswiadczeniem;) polecam wszystkim ktorzy chca pracowac jako animatorzy i nie tylko ;)Temat: Szkolenia
Szkolenie Animatora Czasu Wolnego? Napewno super przeżycie :D nowe doświadczenie zabawa poznanie nowych fajnych ludzi zdobycie nowego zawodu a to wszystko za grosze :d co moge powiedziec ??? BYŁO ZA...:D POLECAM :D oczywiście pozdrawiam wszystkich ANIMATORÓW !!!! no i świetnego instruktora Tomka .
Mateusz
Wojnar
Szef Kuchni w Hotelu
Orbis Halny w
Cieszynie
Zgadzam się z Rafałem :) Szkolenie które mielismy w Krakowie 11-12 Lutego. Super przeżycie, świetnie spędzony czas poznanie nowych ludzi i zabawne Towarzystwo. Grupa jaka nam dopisała była rewelacyjna, szkolenie przez instruktora Tomka przeprowadzone do perfekcji...aż sie chcialo by powtórki:) Dzięki Wielkie dla STAGEMAN i szczerze czekam na kolejne wieści kiedy można znowu sybrac sie na kolejny kurs:) podziekowania dla Tomasza i wszystkich Animków tego szkolenia i nie tylko :) POLECAM :) STAGEMAN TO SZKOLENIA NA MIARE NASZYCH OCZEKIWAŃ:) POZDRAWIAM
Piotr
Wencel
Student, Akademia
Wychowania
Fizycznego Józefa
Piłsudskie...
Bardzo fajne szkolenie,godne.polecenia. A trenerka Asia pierwsza klasa:) bardzo mila i sympatyczna osoba ktora potrafi przekazac swoja wiedze:)
Hanna
Przegon
Student, Uniwersytet
Pedagogiczny w
Krakowie
Mimo wielu innych szkoleń zdecydowałam się iść na szkolenie Animatora Czasu Wolnego organizowanego przez STAGEMAN, ze względu na niezwykle entuzjastyczne opinie znajomych oraz te przeczytane na forach. Powiem jedno: BYŁO WARTO! Osoba prowadząca w pełen profesjonalizmu sposób, od samego początku w świetnej atmosferze, wprowadziła nas w świat animacji przedstawiając jego zalety ale i trudy. Były zabawy, tańce, filmowe relacje z pracy animatorów oraz dyskusje podczas których można było rozwiać wszelkie obawy. Polecam kurs każdemu, kto czuje że animacja to praca dla niego ale chciałby rozszerzyć swój warsztat pracy o nowe umiejętności i sposoby integrowania grup podczas zabaw. Nawet jeśli uważasz się za osobę kreatywną z wysoko rozwiniętymi cechami interpersonalnymi to dobrze jest posłuchać rad z ust fachowców, którzy obeznają cię z psychologią zachowań ludzi w grupie oraz pokażą jak nie stracić głowy w podbramkowych sytuacjach. Polecam gorącą i życzę niezapomnianej przygody z animacją!
Natalia Lewandowska Student, UMK
W miniony weekend miałam szanse uczestniczyć w szkoleniu animatorów.Teorii było niewiele, wszystko po to, żeby ustąpić miejsca praktycznym zajęciom w myśl zasady "doświadcz, poczuj i zapamiętaj".
Animacje po warszawsku były bardzo udane.
Jesteś na szkoleniu z poczuciem bycia we właściwym miejscu z ludźmi z podobnej bajki.
Dwa dni wspaniałej zabawy przeplatanej cennymi wskazówkami prowadzącego. Frajda tym większa, im bardziej pozwalasz sobie być tu i teraz całym sobą.
Uważam, że decyzja o wyjeździe na to szkolenie była właściwą decyzją, przypominają mi o tym siniaki, które przywiozłam.;-) Nie martwcie się - nie biją, to sprawa mojego prywatnego zaangażowania w zadania.
Zmęczenie, które się wkrada i wędruje gdzieś między poszczególnymi zajęciami, dopadając kolejne osoby - w moim odczuciu - nie jest zmęczeniem okrutnym, a jest pozytywne i przypominające o tym jak dużo fantastycznych rzeczy się dzieje.
Polecam wszystkim, którzy mają ADHD - jakkolwiek pojęte.;-) Polecam również tym, których wewnętrzne dziecko się obudziło i domaga się nowych zabawowych doznań.
Polecam wszystkim, którzy myślą o animacji, albo po prostu chcą przeżyć wspaniałą przygodę.
Dorota Czajczyk Student, up lublin
dołączam się do Natalii :)) Tylu pozytywnych, energicznych ludzi, którzy potrafią zgrać się i dogadać w przeciągu jednej chwili, bez względu na to jak wszyscy jesteśmy różni to ja dawno nie spotkałam w jednym miejscu :)) świadomość, że wszystko jest możliwe jeśli tylko będziemy tego chcieli i dążyli do tego dając z siebie jak najwięcej, możliwość dostania ogromu pozytywnej energii, radości, tyle zabawy nazywanej pracą, i pozytywnego zmęczenia. Szkolenie świetne, Tomek jeszcze raz dzięki! brakuje nam takich ludzi jak Ty, zaangażowanych i wiedzących co i po co robią, chcących pomóc innym i pokazać jak można zmienić swoje życie na lepsze ;))
Dagmara
Boryca
właściciel, Świat
Przygód
Na szkoleniu w Zakopanem były cudne tańce, które prowadziła urocza Berni. Teraz na wszelkich imprezach tańczę tańce mini disco i jest super!
Tomasz Bernat wicedyrektor, PSP 23
Obóz w Zakopanem był super. Prowadzący stanęli na wysokości zadania (jak zwykle). Berni i Paweł chcieli nas "zamęczyć", ale im się nie udało. Oprócz tego, że leżeliśmy w nocy na bruku Krupówek i chcieliśmy wywrócić wagon kolejki na Gubałówkę to nic złego nie robiliśmy.Polecam każdemu, kto chce zobaczyć jak się bawić, jak bawić innych i jak pozbyć się nadmiaru energii.
Pozdrawiam serdecznie Pawła i Berni i wszystkich zwariowanych uczestników.
Agnieszka
Królikowska
Student, Akademia
Pedagogiki
Specjalnej im. Marii
Grzegor...
Fantastyczni , szaleni ludzie, genialni wiecznie usmiechnięci jak na animatorów przystało( :P) prowadzący no i te " Fuuuj i Bleee":D Po tym kursie chodze po ulicy i tanczę mini disco, które gra mi w ipodzie;] - zbieram klientów:) Poznałam brakujące mi elementy wiedzy z zakresu psychologii eventów i wykorzystuje je w prowadzeniu druzyny i swojej nowej pracy:) dziekuję bardzo wam za natchnienie i motywacje, których potrzebowałam:)Do zobaczyska - mam nadzieję - wkrótce:)
p.s Tomasz? Ty mialbys pozbyc sie nadmiaru energii? Mission impossible... ;p
Olga Małgorzata
Krzemińska
Agencja eventowa
www.powersport.pl
Stowarzyszenie
Branży...
Fajna zabawa, fajni ludzie. Serdecznie polecam :-)
Piotr
Wencel
Student, Akademia
Wychowania
Fizycznego Józefa
Piłsudskie...
Kolejne szkolenie i kolejni zadowoleni uczestnicy:) szkolenie bylo przeprowadzone w niesamowity sposob a trenerka Asia kolejny raz przeprowadzila jedyne w swoim rodzaju oraz niezapomniane szkolenie:)) PolecamPiotr Wencel edytował(a) ten post dnia 14.05.12 o godzinie 11:42
Ania Tarnowska Student, UMCS
Któregoś pięknego dnia stwierdziłam, że muszę zrobić Kurs Animatora Czasu Wolnego :D Przypadkowo weszłam na stronę STAGEMAN , czytając powiedziałam organizuję kurs w Białej Podlaskiej:)Skontaktowałam się z BASIĄ LIGOCKĄ , rewelacyjna dziewczyna sekundowo odpowie na wszelkie pytania, doradzi- super:) Szkolenie odbyło się 14- 15 stycznia. Poprowadził je PAWEŁ CIEŚLAK- człowiek, który POSIADA TYLE POZYTYWNEJ ENERGII I UŚMIECHU, że mnie uskrzydlił. Wszyscy byli zachwyceni, po pierwsze mnóstwo praktyki, śmiechu, zabawy, radości, tańców, gier. Pełny profesjonalizm. Szkolenie pomimo że trwało 2 dni zleciało jakby w 5 minut. Nie zaprzestałam na tym zorganizowała kolejne, które odbyło się w ubiegły weekend. Miała pewność że będzie NIEZIEMSKIE JAK TE POPRZEDNIE. OCZYWIŚCIE NIE MYLIŁAM SIĘ. Nie ma lepszych szkoleń, JEŻELI PÓJDZIE SIĘ NA JEDNO, CHCE SIĘ UCZĘSZCZAĆ NA KOLEJNE. WCIĄGA JAK W JAKIŚ TRANS I BEZOPAMIĘTANIA CHCE SIĘ WIĘCEJ. DODATKOWYM ATUTEM JEST KSIĄŻKA JAKUBA B. BĄCZKA, w której zawartych jest multum gotowych scenariuszy , gier tematycznych, każdy znajdzie coś dla siebie:) Jeśli ktoś zadaje sobie pytanie warto czy nie warto? WARTO TO ZA MAŁE SŁOWO, NAMAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, NIKT NIE ŻAŁOWAŁ, TYLKO WYCHODZĄC Z ZAKOŃCZONEGO KURSU MÓWIĄ MI CHCEMY WIĘCEJ:) DLATEGO KOLEJNE JUŻ W CZERWCU!!!!DZIĘKUJĘ CAŁEJ FIRMIE STAGEMAN bo mam teraz 100% pewność że bycie animatorem jest dla mnie:)P.S. Cały czas się śmieje, słucham piosenek z płyty Mini Disco :D SZAŁ:D