Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Barbara Ligocka Koordynator Szkoleń
Stageman Polska

Temat: Szkolenia

Stageman Polska nigdy nie zapomina o swoich Kursantach! Oprócz ofert pracy, dosyłania materiałów, mamy co jakiś czas propozycje bardzo cennych szkoleń dla Was. Każdą osobę, która w 2010 lub 2011 roku uczestniczyła w co najmniej 1 certyfikowanym szkoleniu Stageman zapraszamy serdecznie na warsztat Śmiechojoga w Katowicach. Poprowadzi je Jakub B. Bączek tylko dla Kursantów Stageman'a!

Jeśli byłeś na naszym szkoleniu to wiesz, że nie interesują nas "przestarzałe" formy animacji. Kierujemy się nowoczesnym podejściem do swojej pracy i staramy się sprowadzać najnowsze i najskuteczniejsze metody animacyjne z całego świata do Polski. Tym razem niebywała gratka dla animatorów Stageman: śmiechojoga. Więcej o tej metodzie dowiecie się na blogu Stageman, ale w tym miejscu należy napisać tylko tyle, że jest to szkolenia, które w 100% Cię zaskoczy i doładuje pozytywną energię na wiele dni!

Prowadzący: Jakub B. Bączek

Program:

1. Śmiechojoga - wprowadzenie teoretyczne

2. Praktyka: świczenia indywidualne ze śmiechojogi

3. Praktyka: ćwiczenia grupowe ze śmiechojogi

4. Praktyka: śmiechojoga pomaga rozwiązywać swoje problemy

5. Konkluzje praktyczne i podsumowanie

Patronat merytoryczny: ŚLĄSKI ODDZIAŁ POLSKIEJ IZBY TURYSTYKI
Patronat medialny: DZIENNIK TURYSTYCZNY

Cena szkolenia obejmuje wyłącznie koszt wynajmu sali szkoleniowej i dojazdu Trenera, sam warsztat jest jednak dla naszych Kursantów bezpłatny.

Cena:
- 30 zł brutto dla naszych Kursantów
- 490 zł brutto dla innych zaintersowanych

Najbliższe szkolenie:

KATOWICE: 12 grudnia 2011 (18:00 - 20:00)

Ilość miejsc ograniczona! Decyduje kolejność zgłoszeń!

OSOBA KONTAKTOWA:

Barbara Ligocka
Manager Szkoleń
tel.: 796 666 609
e-mail: szkolenia@stageman.pl
gg: 12385489
3.12.2011, 22:42

Karolina Monika U. freelance - projekty
tłumaczeniowe
(rosyjski) oraz
public...

Barbara Ligocka:
KATOWICE: 12 grudnia 2011 (18:00 - 20:00)
Warsztaty zostały przeniesione na dzień 14.12, godz. 18.00-20.00
9.12.2011, 09:38

Stageman Polska

Oto terminy szkoleń z Animacji Czasu Wolnego w najbliższym czasie:
- Katowice: 17 - 18 grudnia
- Bielsko-Biała: 17 - 18 grudnia
- Warszawa: 07 - 08 stycznia
- Lublin: 14 - 15 stycznia

Więcej informacji na stronie http://www.stageman.pl i pod mailem szkolenia@stageman.pl
11.12.2011, 10:39

Karolina Rosłon Konsultant ds
weryfikacji

Szkolenie w Warszawie z przesympatycznym Pawłem- REWELACJA!
Tak ogólnie, to dużo pozytywnej energii, dużo ważnych informacji, dużo ruchu no i przede wszystkim duuuuużo uśmiechu :)
Szkolenie polecam każdemu kto chce sie sprawdzic i dowiedziec wszystkiego o Animacji, ale również osobom, które mają ochote na świetną zabawe :)

Pozdrawiam i życze dobrej zabawy! :-)
9.01.2012, 19:27

Adam Faryj Student, Uniwersytet
Warmińsko-Mazurski
w Olsztynie

Świetne Szkolenia , Polecem !
Masa zabawy i śmiechu , aż się chce kolejnego szkolenia :D
6.02.2012, 15:57

Fantastyczne szkolenie ,nauka przez zabawę ,masa śmiech maksimum profesjonalizmu trenera Tomasza .Polecam przez duże P !!!Wielki szacunek dla założyciela Stageman Polska za wypracowanie szacunku wśród pracowników ,co jest rzadko spotykane w naszych firmach.
9.02.2012, 16:13

Justyna Maruszewska Student, Uniwersytet
Marii
Curie-Skłodowskiej
w Lublinie

Szkolenie Animatora Czasu Wolnego jest wspanialym doswiadczeniem;) polecam wszystkim ktorzy chca pracowac jako animatorzy i nie tylko ;)
17.02.2012, 14:38

Szkolenie Animatora Czasu Wolnego? Napewno super przeżycie :D nowe doświadczenie zabawa poznanie nowych fajnych ludzi zdobycie nowego zawodu a to wszystko za grosze :d co moge powiedziec ??? BYŁO ZA...:D POLECAM :D oczywiście pozdrawiam wszystkich ANIMATORÓW !!!! no i świetnego instruktora Tomka .
22.02.2012, 16:12

Mateusz Wojnar Szef Kuchni w Hotelu
Orbis Halny w
Cieszynie

Zgadzam się z Rafałem :) Szkolenie które mielismy w Krakowie 11-12 Lutego. Super przeżycie, świetnie spędzony czas poznanie nowych ludzi i zabawne Towarzystwo. Grupa jaka nam dopisała była rewelacyjna, szkolenie przez instruktora Tomka przeprowadzone do perfekcji...aż sie chcialo by powtórki:) Dzięki Wielkie dla STAGEMAN i szczerze czekam na kolejne wieści kiedy można znowu sybrac sie na kolejny kurs:) podziekowania dla Tomasza i wszystkich Animków tego szkolenia i nie tylko :) POLECAM :) STAGEMAN TO SZKOLENIA NA MIARE NASZYCH OCZEKIWAŃ:) POZDRAWIAM
23.02.2012, 01:24

Piotr Wencel Student, Akademia
Wychowania
Fizycznego Józefa
Piłsudskie...

Bardzo fajne szkolenie,godne.polecenia. A trenerka Asia pierwsza klasa:) bardzo mila i sympatyczna osoba ktora potrafi przekazac swoja wiedze:)
6.03.2012, 14:33

Hanna Przegon Student, Uniwersytet
Pedagogiczny w
Krakowie

Mimo wielu innych szkoleń zdecydowałam się iść na szkolenie Animatora Czasu Wolnego organizowanego przez STAGEMAN, ze względu na niezwykle entuzjastyczne opinie znajomych oraz te przeczytane na forach. Powiem jedno: BYŁO WARTO! Osoba prowadząca w pełen profesjonalizmu sposób, od samego początku w świetnej atmosferze, wprowadziła nas w świat animacji przedstawiając jego zalety ale i trudy. Były zabawy, tańce, filmowe relacje z pracy animatorów oraz dyskusje podczas których można było rozwiać wszelkie obawy. Polecam kurs każdemu, kto czuje że animacja to praca dla niego ale chciałby rozszerzyć swój warsztat pracy o nowe umiejętności i sposoby integrowania grup podczas zabaw. Nawet jeśli uważasz się za osobę kreatywną z wysoko rozwiniętymi cechami interpersonalnymi to dobrze jest posłuchać rad z ust fachowców, którzy obeznają cię z psychologią zachowań ludzi w grupie oraz pokażą jak nie stracić głowy w podbramkowych sytuacjach. Polecam gorącą i życzę niezapomnianej przygody z animacją!
7.03.2012, 13:01

Stageman Polska

SZKOLENIE ANIMATORÓW I CASTING W WARSZAWIE (190 miejsc pracy!!!)

Szkolenie dostarczyć ma wszelkich informacji i umiejętności, które są niezbędne w pracy Animatora Czasu Wolnego. Praca ta nie jest łatwa i wymaga wielu umiejętności praktycznych. O tych umiejętnościach dowiesz się właśnie na szkoleniu. Największą zaletą szkolenia są gotowe scenariusze gier, zabaw i zajęć animacyjnych, które można używać praktycznie wszędzie. Szkolenie ma charakter praktyczny – dowiesz się więc, co robić jako Animator w rzeczywistych sytuacjach. Będzie dużo ćwiczeń, gier, zabaw, scenek i umiejętności! Wszystko w odniesieniu do prawdziwej pracy animacyjnej.

Program i opieka merytoryczna:
Jakub B. Bączek - najpopularniejszy w Polsce szkoleniowiec animatorów czasu wolnego, autor książek: "Piłka siatkowa kobiet" (2005), "Podręcznik animatora czasu wolnego" (2008), "Animacja czasu wolnego" (2009) i "Psychologia eventów" (2011) oraz wielu innych publikacji z tych zakresów.

Nasi Trenerzy:
Szkolenie prowadzi jeden z trzech naszych najwybitniejszych specjalistów od animacji: Jakub B. Bączek, Paweł Cieślak, Tomasz Misztal lub Joanna Gradomska. Są to praktycy, animatorzy z pasji i powołania. Wiedzę przekazują w sposób interaktywny i nie pozwalają się nudzić. Starannie dobrana kadra doświadczonych Animatorów sprawia, że każde szkolenie jest prawdziwą przygodą a kursanci wręcz nie mogą się doczekać na jego termin. Gwarantujemy doskonałą zabawę, mnóstwo praktycznych informacji (które przydadzą się nie tylko w animacji, ale i w życiu) oraz niezapomniane emocje dzięki zintegrowaniu się grupy i energii, którą wywołują tańce mini disco i wspólne zabawy.

Najbliższe szkolenia:
- Warszawa: 21 - 22 kwietnia
- Szczecin: 19 - 20 maja

Patronat merytoryczny: ŚLĄSKI ODDZIAŁ POLSKIEJ IZBY TURYSTYKI
Patronat medialny: DZIENNIK TURYSTYCZNY
Korzyści z ukończenia szkolenia:
- poznasz prawa rządzące zajęciami animacyjnymi z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi;
- poznasz i przetestujesz na własnej skórze różne scenariusze zabaw;;
- zobaczysz wiele przykładów gier i zabaw do zastosowania w animacji (weźmiesz w nich udział);
- zrozumiesz psychologiczne mechanizmy postępowania ludzi podczas gier i zabaw;
- poznasz nowe, kreatywne osoby;
- dowiesz się jak budować autorytet i prowadzić zajęcia z grupami;
- poznasz najważniejsze zasady konferansjerki;
- będziesz mieć szanse na podpisanie umowy z Firmami Animacyjnymi (dla zainteresowanych oferta pracy!).

Już wkrótce odbędzie się w Polsce casting dla animatorów, którzy szukają pracy na sezon letni 2012 w takich krajach jak: Egipt, Tunezja, Turcja, Grecja, Hiszpania, Włochy czy Cypr. Na naszych Kandydatów czeka kilkadziesiąt miejsc pracy! Zapraszamy!

Szczegóły:
Data: 28.04.2012 (sobota)
Miejsce: Warszawa
Ofert pracy: około 190!!!
Kraje: Polska, Hiszpania, Cypr, Grecja, Hiszpania i inne
Stanowiska: Animator, Tancerz, Instruktor
Długość kontraktów: 3-6 miesięcy

Zapewniamy:
- zakwaterowanie w kurortach turystycznych
- pełne wyżywienie + napoje na miejscu (najczęściej system all-inclusive)
- przelot lotniczy w obie strony
- umowę o pracę lub zlecenie

Wymagamy:
- 100% dyspozycyjności w wakacje 2012
- Bezproblemowego podejścia, zaangażowania i energii
- Umiejętności pracy z dziećmi i dorosłymi
- Paszportu ważnego na co najmniej rok do przodu (do krajów arabskich)
- Języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (inne języki też będą atutem)

Ważne:
Stageman Polska nigdy nie pobierał i nie ma zamiaru pobierać żadnych opłat od kandydatów na animatora. Nie pobieramy również opłat „ukrytych”, typu: pośrednictwo pracy, udział w castingu, tłumaczenie dokumentów, transfery itd. – oferta pracy Stageman zawsze jest i zawsze będzie ABSOLUTNIE BEZPŁATNA!

Więcej informacji na http://stageman.pl

OSOBA KONTAKTOWA:

Barbara Ligocka
Manager Szkoleń
tel.: 796 666 609
e-mail: szkolenia@stageman.pl
gg: 12385489
4.04.2012, 11:28

W miniony weekend miałam szanse uczestniczyć w szkoleniu animatorów.
Teorii było niewiele, wszystko po to, żeby ustąpić miejsca praktycznym zajęciom w myśl zasady "doświadcz, poczuj i zapamiętaj".
Animacje po warszawsku były bardzo udane.
Jesteś na szkoleniu z poczuciem bycia we właściwym miejscu z ludźmi z podobnej bajki.
Dwa dni wspaniałej zabawy przeplatanej cennymi wskazówkami prowadzącego. Frajda tym większa, im bardziej pozwalasz sobie być tu i teraz całym sobą.
Uważam, że decyzja o wyjeździe na to szkolenie była właściwą decyzją, przypominają mi o tym siniaki, które przywiozłam.;-) Nie martwcie się - nie biją, to sprawa mojego prywatnego zaangażowania w zadania.
Zmęczenie, które się wkrada i wędruje gdzieś między poszczególnymi zajęciami, dopadając kolejne osoby - w moim odczuciu - nie jest zmęczeniem okrutnym, a jest pozytywne i przypominające o tym jak dużo fantastycznych rzeczy się dzieje.

Polecam wszystkim, którzy mają ADHD - jakkolwiek pojęte.;-) Polecam również tym, których wewnętrzne dziecko się obudziło i domaga się nowych zabawowych doznań.
Polecam wszystkim, którzy myślą o animacji, albo po prostu chcą przeżyć wspaniałą przygodę.
23.04.2012, 20:04

Dorota Czajczyk Student, up lublin

dołączam się do Natalii :)) Tylu pozytywnych, energicznych ludzi, którzy potrafią zgrać się i dogadać w przeciągu jednej chwili, bez względu na to jak wszyscy jesteśmy różni to ja dawno nie spotkałam w jednym miejscu :)) świadomość, że wszystko jest możliwe jeśli tylko będziemy tego chcieli i dążyli do tego dając z siebie jak najwięcej, możliwość dostania ogromu pozytywnej energii, radości, tyle zabawy nazywanej pracą, i pozytywnego zmęczenia. Szkolenie świetne, Tomek jeszcze raz dzięki! brakuje nam takich ludzi jak Ty, zaangażowanych i wiedzących co i po co robią, chcących pomóc innym i pokazać jak można zmienić swoje życie na lepsze ;))
24.04.2012, 15:31

Dagmara Boryca właściciel, Świat
Przygód

Na szkoleniu w Zakopanem były cudne tańce, które prowadziła urocza Berni. Teraz na wszelkich imprezach tańczę tańce mini disco i jest super!
8.05.2012, 16:04

Tomasz Bernat wicedyrektor, PSP 23

Obóz w Zakopanem był super. Prowadzący stanęli na wysokości zadania (jak zwykle). Berni i Paweł chcieli nas "zamęczyć", ale im się nie udało. Oprócz tego, że leżeliśmy w nocy na bruku Krupówek i chcieliśmy wywrócić wagon kolejki na Gubałówkę to nic złego nie robiliśmy.
Polecam każdemu, kto chce zobaczyć jak się bawić, jak bawić innych i jak pozbyć się nadmiaru energii.
Pozdrawiam serdecznie Pawła i Berni i wszystkich zwariowanych uczestników.
9.05.2012, 08:44

Agnieszka Królikowska Student, Akademia
Pedagogiki
Specjalnej im. Marii
Grzegor...

Fantastyczni , szaleni ludzie, genialni wiecznie usmiechnięci jak na animatorów przystało( :P) prowadzący no i te " Fuuuj i Bleee":D Po tym kursie chodze po ulicy i tanczę mini disco, które gra mi w ipodzie;] - zbieram klientów:) Poznałam brakujące mi elementy wiedzy z zakresu psychologii eventów i wykorzystuje je w prowadzeniu druzyny i swojej nowej pracy:) dziekuję bardzo wam za natchnienie i motywacje, których potrzebowałam:)

Do zobaczyska - mam nadzieję - wkrótce:)

p.s Tomasz? Ty mialbys pozbyc sie nadmiaru energii? Mission impossible... ;p
11.05.2012, 00:24

Olga Małgorzata Krzemińska Agencja eventowa
www.powersport.pl
Stowarzyszenie
Branży...

Fajna zabawa, fajni ludzie. Serdecznie polecam :-)
14.05.2012, 10:47

Piotr Wencel Student, Akademia
Wychowania
Fizycznego Józefa
Piłsudskie...

Kolejne szkolenie i kolejni zadowoleni uczestnicy:) szkolenie bylo przeprowadzone w niesamowity sposob a trenerka Asia kolejny raz przeprowadzila jedyne w swoim rodzaju oraz niezapomniane szkolenie:)) PolecamPiotr Wencel edytował(a) ten post dnia 14.05.12 o godzinie 11:42
14.05.2012, 11:41

Ania Tarnowska Student, UMCS

Któregoś pięknego dnia stwierdziłam, że muszę zrobić Kurs Animatora Czasu Wolnego :D Przypadkowo weszłam na stronę STAGEMAN , czytając powiedziałam organizuję kurs w Białej Podlaskiej:)Skontaktowałam się z BASIĄ LIGOCKĄ , rewelacyjna dziewczyna sekundowo odpowie na wszelkie pytania, doradzi- super:) Szkolenie odbyło się 14- 15 stycznia. Poprowadził je PAWEŁ CIEŚLAK- człowiek, który POSIADA TYLE POZYTYWNEJ ENERGII I UŚMIECHU, że mnie uskrzydlił. Wszyscy byli zachwyceni, po pierwsze mnóstwo praktyki, śmiechu, zabawy, radości, tańców, gier. Pełny profesjonalizm. Szkolenie pomimo że trwało 2 dni zleciało jakby w 5 minut. Nie zaprzestałam na tym zorganizowała kolejne, które odbyło się w ubiegły weekend. Miała pewność że będzie NIEZIEMSKIE JAK TE POPRZEDNIE. OCZYWIŚCIE NIE MYLIŁAM SIĘ. Nie ma lepszych szkoleń, JEŻELI PÓJDZIE SIĘ NA JEDNO, CHCE SIĘ UCZĘSZCZAĆ NA KOLEJNE. WCIĄGA JAK W JAKIŚ TRANS I BEZOPAMIĘTANIA CHCE SIĘ WIĘCEJ. DODATKOWYM ATUTEM JEST KSIĄŻKA JAKUBA B. BĄCZKA, w której zawartych jest multum gotowych scenariuszy , gier tematycznych, każdy znajdzie coś dla siebie:) Jeśli ktoś zadaje sobie pytanie warto czy nie warto? WARTO TO ZA MAŁE SŁOWO, NAMAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, NIKT NIE ŻAŁOWAŁ, TYLKO WYCHODZĄC Z ZAKOŃCZONEGO KURSU MÓWIĄ MI CHCEMY WIĘCEJ:) DLATEGO KOLEJNE JUŻ W CZERWCU!!!!
DZIĘKUJĘ CAŁEJ FIRMIE STAGEMAN bo mam teraz 100% pewność że bycie animatorem jest dla mnie:)P.S. Cały czas się śmieje, słucham piosenek z płyty Mini Disco :D SZAŁ:D
15.05.2012, 19:17

Wyślij zaproszenie do