- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Dorota
L.
Koordynator Działu
Eksportu LEGS SP. z
o. o.
Temat: Zdjęcia do dyplomu/paszportu/dowodu - kogo polecacie?
Ewa R.:
Także polecam panią Halinę Dzwonkowską. Jestem bardzo zadowolona z wykonanych przez nią zdjęć (do dyplomu oraz paszportowe).
jeszcze istnieje? slyszalam, ze juz jest zamkniety, choc bardzo bym sie ucieszyla, jakby to nie byla prawda ;]
Robert
Tomczak
fotograf
właściciel
"Magnolia Foto"
Katarzyna (Kasia) Sieklucka:
Ja wlasnie wybrałam zrobienie zdjęcia do dyplomu u pani Haliny na widzewie.
Ze zdjęć jestem bardzo zadowolona, widać je w profilu.
zaklad fotograficzny znajduję się na Piłsudzkiego w pawilonach koło stadionu widzewa, trzeba uważnie szukać bo wszystkie pawilony są zakratowane. To jest przedostatni pawilon
Właśnie miałem polecić panią Dzwonkowską. Jest prawdziwą mistrzynią w tym co robi.
Ewa
R.
specjalista ds.
personalnych, RENA
Łódź Sp. z o.o.
Dorota Czarnecka:
Ewa R.:
Także polecam panią Halinę Dzwonkowską. Jestem bardzo zadowolona z wykonanych przez nią zdjęć (do dyplomu oraz paszportowe).
jeszcze istnieje? slyszalam, ze juz jest zamkniety, choc bardzo bym sie ucieszyla, jakby to nie byla prawda ;]
Hmmm ostatnie zdjęcia robiłam ok. 1,5 roku temu i ok. rok temu odbierałam odbitki. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło od tego czasu...Ewa R. edytował(a) ten post dnia 30.11.10 o godzinie 13:48
Jacek
Ś.
Perfumy, kosmetyki,
Dior, Chanel, YSL
itd
*Jacek Ś. edytował(a) ten post dnia 09.05.12 o godzinie 16:22
Robert
Tomczak
fotograf
właściciel
"Magnolia Foto"
Na pewno polecam panią Dzwonkowską!!!
Wojciech
J.
Szukam agentki /
agenta, oddaję 30%
Polecam siebie jako portrecistę. Paszportowych zdjęć nie robię.Pozdrawiam.
Aleksandra
Buka
See the happiest
girl in the world :)
A ja polecam studio fotograficzne Lech na ulicy Struga 9. Robiłam tam zdjęcia do dyplomu magisterskiego i muszę przyznać, że to jedno z najlepszych moich zdjęć. Podczas sesji zrobiono mi około siedmiu zdjęć, z których wybraliśmy najlepsze. Koszt czterech zdjęć do dyplomu 4,5x6,5 to 35 PLN. Zdjęcia z lekkim retuszem.
Ewa
R.
specjalista ds.
personalnych, RENA
Łódź Sp. z o.o.
Ewa R.:
Dorota Czarnecka:
Ewa R.:
Hmmm ostatnie zdjęcia robiłam ok. 1,5 roku temu i ok. rok temu odbierałam odbitki. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło od tego czasu...
Pani Dzwonkowska w dalszym ciągu wykonuje piękne zdjęcia - sprawdziłam jesienią ubiegłego roku :)
Ewelina
Michalak
Student, Uniwersytet
Łódzki
Niestety Pani Dzwonkowska od listopada 2011 nie prowadzi swojego studio, przeszła na emeryturę. Swoje zdjęcia dyplomowe robiłam więc w Foto Five na północnej 5/11 i polecam! Szybko, miło i profesjonalnie. Fotograf nie tylko zapytał o przeznaczenie zdjęcia, ale także o to czy ma być standardowe, czy "mniej zwykłe". Wybierałam spośród kilkunastu zdjęć (na klasycznym białym tle oraz szarym - to ostatnie daje najlepszy efekt) i z pomocą pana fotografa do druku poszło najlepsze. Do tego cena jest bardzo przystępna 8 zdjęć = 24zł. Czuję że jeszcze tam wrócę:)PS. podobno pan nie zawsze tam jest, ale wystarczy zadzwonić i pojawia się od razu.
Podaję więc telefon z wizytówki 502 708 637
Monika
Zajączkowska
Student, Uniwersytet
Łódzki
Ewelina Michalak:
Niestety Pani Dzwonkowska od listopada 2011 nie prowadzi swojego studio, przeszła na emeryturę.
wielka szkoda :-(
robiłam u niej zdjęcia we wrześniu 2011. Miałam nadzieję, że przeniesie się gdzie indziej. Szkoda bardzo, niezapomniane i wyjątkowe zdjęcie mam, dzięki niej, na dyplomie.
Jacek
Ś.
Perfumy, kosmetyki,
Dior, Chanel, YSL
itd
wszystkich zainteresowanych usługami fotograficznymi zapraszam do naszego studia na Radogoszczu Wschodziehttp://studio-52.pl
pozdrawiam
Iwona G. Operator, CK Zeto
Szkoda ze Pani Halina nie prowadzi już swojego zakładu fotograficznego, kiedyś robiłam u niej zdjęcia do paszportu i wyszło świetnie.Teraz też musiałam zrobić następne i skorzystałam z porad forumowiczów , wybrałam fotografa z
ul. Narutowicza 50, również jestem bardzo zadowolona z efektów. Pan jest profesjonalny, miły i rzeczowy.