Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jadwiga F. Jesteśmy tym czym
byliśmy, będziemy
tym czym jesteśmy.

Temat: mars i wenus w horoskopie

Ewa, tutaj warto zwrócić uwagę na relacje rodzinne. Popatrzeć, gdzie jest Neptun i Ryby, a także Koziorożec. Ten układ jest w ostrym konflikcie.
3.01.2012, 11:08

Ewa S. patrzę,
słucham,myślę...

Jadwiga F.:
Ewa, tutaj warto zwrócić uwagę na relacje rodzinne. Popatrzeć, gdzie jest Neptun i Ryby, a także Koziorożec. Ten układ jest w ostrym konflikcie.
Tak więc analizuję wg twoich wskazówek ,Jadziu :-)

Ustaliłam już ,ze skoro Mars jest w IV domu, to problem dotyczy relacji rodzinnych. Aby zrozumieć na czym polega konflikt wynikający z kwadratury patrzymy na położenie Saturna.
Saturn jest w domu XII (straty,odosobnienie, kwestie nieświadome do "przepracowania" ?)
dalsza analiza wymaga sprawdzenia,gdzie jest władca XII domu -Ryby -Neptun .
XII dom jest zarówno archetypowo rybi,jak tez w tym wypadku jest w znaku Ryb.
Władca XII- Neptun jest w VII domu (w koniunkcji z Księżycem- czyli władcą wspomnianego wyżej domu IV, gdzie jest Mars.
Droga prowadzi do związków- związku małżeńskiego (?)
Koziorożec jest na szczycie nieba.

Po dokładniejszym przyjrzeniu się układowi natalnemu widze tez ciekawy PB.
Szczyt to wywołany wcześniej Saturn w XII , ramiona to dom dom VI Pluton (aplikacja 4 st) i Uran (S 1) oraz po drugiej stronie Księżyc i Neptun z VII.

Niezły węzeł ;-)

Czy Saturn wskazuje to czego ta osoba by chciała, a planety VI i VII ,co jej przeszkadza, co jest "kula u nogi", co uniemożliwia osiągnięcie tegoż celu)?
Jeśli tak,to czego chce osoba z Saturnem w XII domu w Rybach, która ma MC w Koziorożcu?

Co jej przeszkadza? Praca ,zdrowie,związek?

Edit: w tym XII z Saturnem w Baranie jest też węzeł północny w Baranie,który pokazuje kierunek rozwoju w sensie karmicznym Jest tez tu Chiron i Westa.Ewa S. edytował(a) ten post dnia 03.01.12 o godzinie 20:59
3.01.2012, 20:35

Jadwiga F. Jesteśmy tym czym
byliśmy, będziemy
tym czym jesteśmy.

Ewa, WH jest mężczyzną, czy kobietą, ile ma lat? tutaj może być jakaś poważniejsza sprawa dotycząca rodziny, związków, czyjegoś zdrowia , odosobnienia .....
3.01.2012, 21:31

Ewa S. patrzę,
słucham,myślę...

Jadwiga F.:
Ewa, WH jest mężczyzną, czy kobietą, ile ma lat? tutaj może być jakaś poważniejsza sprawa dotycząca rodziny, związków, czyjegoś zdrowia , odosobnienia .....

To kobieta ,lat 43
3.01.2012, 22:31

Ewa S. patrzę,
słucham,myślę...

Jadwiga F.:

No i...? ;-)

Mam problem z interpretacja XII domu- wciaz jest dla mnie enigmatyczny ;-)
Odosobnienie? w jakim sensie? Straty? Coś z czego musimy zrezygnować, co musimy poświecić,aby pójść do przodu w rozwoju duchowym/karmicznym?
Czy planety w XII, to karmiczne zadania / "grzechy"?

A co w interesującym mnie przypadku-: Saturn w XII w Baranie (choć dom XII ma wierzchołek w Rybach). Koziorożec na MC ,no i ta kwadratura Saturna do Marsa w Raku w IV domu. ?

Poproszę o inspirację ;-)
14.01.2012, 21:28

Wyślij zaproszenie do