Jacek
Myrcha
CCG Windows & Office
Channel Strategy
Lead for Microsoft
...
Temat: X Jubileuszowy Zlot Porsche Club Poland
Zapraszam serdecznie wszystkich właścicieli Porsche na X Jubileuszowy Zlot Porsche Club Poland. 4-6 września b.r. w Poznaniu.Tym razem nie tylko jazdy na torze Poznan, ale rowniez Rajd Turystyczny (dla tych co wolą spokojniej). Właściciele Cayenne będą mogli spróbować swoich sił w próbie off-road.
Dla dzieci - miasteczko Porsche - w którym będzie można pojeździć elektrycznym Porsche i nauczyć się podstawowych zasad ruchu.
i wiele, wiele innych atrakcji.
Szczegóły tutaj:
http://www.porscheclub.pl/html/poznan_2009.html
Zachęcam do rejestracji przed 17-tym lipca - specjalne zniżki, w tym dla posiadaczy starszych aut 924, 944, 356, itp.
pozdrawiam,
Jacek Myrcha
Prezes Porsche Club Poland
Agnieszka
Maruda-Sperczak
Dyrektor
Zarządzający i
właściciel Vision
Consulting Grou...
Jacku, kawkę ze mną wtedy wypijesz?a może na sushi dasz się porwać? ;)
Jacek
Myrcha
CCG Windows & Office
Channel Strategy
Lead for Microsoft
...
aż do września mam czekać na taką przyjemność :-) ?ale jak będzie trzeba to oczywiście poczekam.
chętnie dam się porwać, aczkolwiek pewnie po zakończeniu zlotu, czyli w niedzielę. bo w trakcie zlotu, to sama wiesz ;-)...jak mawia jeden z klubowiczów "wyścig musi być" :-)
Agnieszka
Maruda-Sperczak
Dyrektor
Zarządzający i
właściciel Vision
Consulting Grou...
no ja myślę, że po zlocie, bo liczę, że n a samym zlocie się pojawię :)a do września czekać nie musisz, lada moment będę w Wawie.. się zdziwisz jak szybko ;)
Dariusz P. :)
W tym momencie swojego zycia jeszcze nieposiadam zadnego Porshaczka :) lecz gdyby ktos przypadkiem mial wolna miejscowke i chcoialby zabrac osobke chcaca lecz jeszcze niemajaca jednego zacnego auta to prosze o inf.
Piotr
K.
Administrator
Systemów WEB -
Inteligo Financial
Services ...
Z calej polski pewnie bedzie jechalo kilka kolumn ktore beda sie laczyly w lodzi, wiec mysle ze jakbys rzucil temat na forum to ktos by cie zabral ;)Ja planuje sie pojawic. W tamtym roku sie nie udalo, ale w tym nie ma szans zebym sobie odpuscil :]
Jacek
Myrcha
CCG Windows & Office
Channel Strategy
Lead for Microsoft
...
fajnie Piotrze, że będziesz !Zanosi się na mega-spotkanie sympatyków i właścicieli Porsche w Polsce.
A przejazd autostradą jest już tradycyjnie uzgadniany z właścicielami autostrady - bramka "Porsche only" ;-).
Piotr
K.
Administrator
Systemów WEB -
Inteligo Financial
Services ...
Ciagnie mnie do tego przejazdu kolumna, ale cos mi sie wydaje ze w Poznaniu wyladuje tydzien wczesniej, wiec znowu nie bede mial okazji ;) Ale zapewne powitam was na miejscu :)
Jacek
Myrcha
CCG Windows & Office
Channel Strategy
Lead for Microsoft
...
Piotr K.:
Ciagnie mnie do tego przejazdu kolumna, ale cos mi sie wydaje ze w Poznaniu wyladuje tydzien wczesniej, wiec znowu nie bede mial okazji ;) Ale zapewne powitam was na miejscu :)
wyjedź nam po prostu na spotkanie z Poznania, a potem wrócimy razem ;-)
Piotr
K.
Administrator
Systemów WEB -
Inteligo Financial
Services ...
Tak, z checia, jakbyscie sie nie spozniali na start to moglbym tak zrobic ;)
Igor Farafonow ux lead
w zeszlym roku bylismy na czas, a nawet troszke wczesniej.ja rowniez z checia przyjade