Ania
G.
where the world
bleeds white ...
Temat: co oprócz Tori?
A czy ktoś słyszał o Mazzy Star? Amerkańska grupa właściwie nieznana u nas, muzykę określiłabym jako fascynująco dziwną.. ;). Wokalistka... mmmm... cudowna istota. Szkoda tylko, że nic nowego ostanio nie wydają.Gorąco polecam do posłuchania. Poza tym Alanis Morisette, Pj Harvey.. Pozdrawiam!Ania G. edytował(a) ten post dnia 10.07.09 o godzinie 06:08
Marta A. architekt
Marcin Cupiał:chcialam tylko dodac, ze ta piosenka od wczoraj mi sie kotluje po glowie i do diaska nawet w nocy, jak sie przebudzialam to ciagle mi sie kolatala glowie.:)
plytka My And Armini polecam
Jarosław
Puta
Doradca zawodowy,
Społeczna Wyższa
Szkoła
Przedsiębiorczo...
Ania G.:
A czy ktoś słyszał o Mazzy Star? Amerkańska grupa właściwie nieznana u nas, muzykę określiłabym jako fascynująco dziwną.. ;). Wokalistka... mmmm... cudowna istota. Szkoda tylko, że nic nowego ostanio nie wydają.
Znamy, znamy, naturalnie. :) Najbardziej poruszają "Fade into You" i "Into Dust".
Marta A.:
chcialam tylko dodac, ze ta piosenka od wczoraj mi sie kotluje po glowie i do diaska nawet w nocy, jak sie przebudzialam to ciagle mi sie kolatala glowie.:)
Tak, ten utwór posiada wysoki wskaźnik uzależnialności. ;) Polecam jeszcze Emiliany:
Marcin
Cupial
Office and
Recruitment Manager
Marta A.:
Marcin Cupiał:chcialam tylko dodac, ze ta piosenka od wczoraj mi sie kotluje po glowie i do diaska nawet w nocy, jak sie przebudzialam to ciagle mi sie kolatala glowie.:)
je tez nie mogle po pierwszym uslyszeniu sie uwolnic :) rukutukutuku :D
Jarek! Zazdroszcze, zobaczylem na youtube kawalki z Open'er , i fakt jest przeuroczą istotąMarcin Cupiał edytował(a) ten post dnia 10.07.09 o godzinie 08:25
Mariusz
S.
Junior Service
Analyst, Steria
Polska
Marcin Cupiał:
Marta A.:
je tez nie mogle po pierwszym uslyszeniu sie uwolnic :) rukutukutuku :D
Jarek! Zazdroszcze, zobaczylem na youtube kawalki z Open'er , i fakt jest przeuroczą istotą
Big Jumps i Jungle Drum zaśpiewała na Openerze ;)
A ja polecam Z Fisherman's Woman "Next Time Around" - też uzależnia:)Mariusz Smoliński edytował(a) ten post dnia 10.07.09 o godzinie 20:38
Drodzy koledzy, jestem pod wrażeniem, że uwielbiacie śpiewające panie, cudnie! A moja ostatnia muzyczna fascynacja granicząca z obłedem to Florence and the maschine :)Temat: co oprócz Tori?
A jeśli chodzi o Mazzy Star, to cudowna muzyka, odkryłam ich wraz z pojawieniem sie w kinach filmu "Wicker Parck". Pozdrawiam :)
Mariusz
S.
Junior Service
Analyst, Steria
Polska
To ja jeszcze dorzucę Imogen HeapTemat: co oprócz Tori?
ja również preferuję śpiewające babeczki (zwłaszcza jeśli są to wokalistki jazzowe...) aczkolwiek jest jeden mężczyzna, który oczarował mnie swoim głosem - Antony HegartyJak dla mnie wokal absolutnie niebanalny, niezwykły...
Beata
G.
geodeta, własna
firma
Michał Karkut:
Ewka, a może taaakie coś:
Coma- podpisuje sie obiema rękami:)))) jak również: Depeche Mode, Kasia Nosowska, Edyta Bartosiewicz, Mike Patton, White Lies, Pearl Jam, U2, Diana Krall... i wiele innych:)
Michał
K.
ARiMR Podkarpacki
O.R. ---> Szukam
nowej pracy
Beata Grzybowska:
Coma- podpisuje sie obiema rękami:)))) jak również: Depeche
I dzięki Tobie dowiedziałem się o istnieniu grupy COMA! :)
Beata
G.
geodeta, własna
firma
Michał Karkut:
Beata Grzybowska:
Coma- podpisuje sie obiema rękami:)))) jak również: Depeche
I dzięki Tobie dowiedziałem się o istnieniu grupy COMA! :)
Jak to, to nie wiedziałes???!!! ;))))
Anna
W.
wykładowca,
lektor/tłumacz
języka
angielskiego,
doktorant...
Ostatnio Cibelle :)Temat: co oprócz Tori?
Eva Cassidy - niebiański głos, nieziemska interpretacja piosenek.Zawsze ją słucham. Ja wiem, że jest wśród nas- Tears in heaven.
Bartłomiej
K.
Koordynator
Projektów UE - moje
hobby jest moją
pracą, a ...
Skoro Tori to też Fiona Apple.trzy kawałki dla przykładu:
Ania
G.
where the world
bleeds white ...