Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Adrian Zdziechowicz Interactive Project
Management

Temat: mTarget od... Agory

Taki artykuł sobie odgrzebałem w sieci .

Ruszył serwis internetowy projektu mTarget, dostępnego w portfolio Pionu Prasy Bezpłatnej Agory.

mTarget został wyodrębniony z Działu Projektów Specjalnych Metra. To usługa wprowadzona w styczniu br., obejmująca szeroko pojęte działania BTL, zarówno z wykorzystaniem brandu Metro jak również firmowane markami klientów.

http://wiadomosci.mediarun.pl/news/31975,mTarget_juz_o...

Ciekawi co na tę nazwę zrobiło lub zrobi BRE Bank ze swoim mBank i mTransfer . Mnie skojarzenie wydaje się jednoznaczne , a podupadająca prasa codzienna próbuje się dźwignąć , tylko czy przypadkiem nie na skojarzeniu z inną dużą marką ?
23.06.2009, 11:17

konto usunięte

Mi również się tak skojarzyło. Tylko te usługi jakieś niepodobne? Poczekam trochę, wypróbuję a jak mi się nie będzie podobało to zrobie http://nabiciWmTarget.pl :)
23.06.2009, 11:24

Magda Bulak Business Development
Director

Cieszę się, że mTarget został przez Was zauważony, nawet jeśli w tak kontrowersyjny sposób :) W pełni się zgadzam z przedmówcą - warto wypróbować i na podstawie własnego doświadczenia ocenić, czy oferta się podoba. Zapraszam więc gorąco do współpracy - oferta dostępna jest w serwisie mtarget.pl

Chętnie odpowiem też na wszelkie pytania i wątpliwości, zapraszam do dyskusji!

ps. 'm' w nazwie mTarget to oczywiście ”M jak Metro” :)

Magda Bulak odpowiedzialna za mTarget
24.06.2009, 13:29

Paweł Chełczyński Specjalista ds.
Marketingu

Co do usług, podoba mi się "festiwal latawców"- fajny pomysł, jeśli oczywiście pogoda dopisze i nad plaża nie będzie latał pewien sterowiec;)
24.06.2009, 13:53

Reklama: Szklarz Wrocław

Wyślij zaproszenie do