Reklama: Masz stronę WWW i nikt jej nie odwiedza , ZMIEŃ TO

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Norbert C. Student, Wyższa
Szkoła
Przedsiębiorczosci
i Zarządzania i...

Temat: Coca Cola bez cukru, dla prawdziwych twardzieli

kiedyś usłyszałem jak 12 latek powiedział ku..., teraz używam go jako przecinka... (oczywiście sytuacja wymyślona) ;] no proszę Cię...co to za argument? A jeśli teraz siedzi pół dnia przed kompem, wsuwa chipsy na śniadanie,obiad,kolację to znaczy że jest "męski" ?Norbert Cieślikowski edytował(a) ten post dnia 24.06.09 o godzinie 17:53
24.06.2009, 17:51

Łukasz Nowakowski www.bebooks.pl

Norbert Cieślikowski:
kiedyś usłyszałem jak 12 latek powiedział ku..., teraz używam go jako przecinka... (oczywiście sytuacja wymyślona) ;] no proszę Cię...co to za argument? A jeśli teraz siedzi pół dnia przed kompem, wsuwa chipsy na śniadanie,obiad,kolację to znaczy że jest "męski" ?

?

To po co CC stworzyło tę markę?Łukasz Nowakowski edytował(a) ten post dnia 24.06.09 o godzinie 18:03
24.06.2009, 18:02

Szkoła
Przedsiębiorczosci
i Zarządzania i...

Dla mnie pomijając te bzdety które napisali na stronie odnośnie niekonwencjonalności, bezkompromisowości itd. to jest to oczywista odpowiedź na rosnące zapotrzebowanie na tego typu produkty wśród tej części płci męskiej, która również chce zadbać o swoją sylwetkę, ale przy okazji nie musi tego robić pijąc rzeczy które albo nie mają smaku, albo smakują jak ziemia (niestety dużo zdrowych herbat ma taki smak).
24.06.2009, 18:06

Norbert Cieślikowski:
Dla mnie pomijając te bzdety które napisali na stronie odnośnie niekonwencjonalności, bezkompromisowości itd. to jest to oczywista odpowiedź na rosnące zapotrzebowanie na tego typu produkty wśród tej części płci męskiej, która również chce zadbać o swoją sylwetkę, ale przy okazji nie musi tego robić pijąc rzeczy które albo nie mają smaku, albo smakują jak ziemia (niestety dużo zdrowych herbat ma taki smak).

To po co inwestują w CZ, skoro mają Colę Light?
24.06.2009, 18:11

Szkoła
Przedsiębiorczosci
i Zarządzania i...

Z tego co pamiętam we wcześniejszych postach panie ładnie to opisały, a tyczy się to odcięcia się od coli "light" która była pozycjonowana jako produkt dla kobiet
24.06.2009, 18:14

Norbert Cieślikowski:
Z tego co pamiętam we wcześniejszych postach panie ładnie to opisały, a tyczy się to odcięcia się od coli "light" która była pozycjonowana jako produkt dla kobiet

Myślisz, że ten pomysł wziął się z powietrza? Może zauważyli, że produkty light są postrzegane jako "kobiece" i niektórzy Panowie mogą mieć problemy ze spokojnym spożywaniem CCLight . Ja bym strzelał, że młodsi niż te 20-29. Niektórych Panów było tak dużo, że stworzono dla nich markę CZ.
24.06.2009, 18:19

Szkoła
Przedsiębiorczosci
i Zarządzania i...

Oczywiście że tak nie myślę, uważam wręcz że stworzenie coli zero było bardzo dobrym pomysłem. Sam pokazujesz niestety ten stereotypowy pogląd dla którego prawdopodobnie cola zero musiała powstać.
24.06.2009, 18:28

Norbert Cieślikowski:
Oczywiście że tak nie myślę, uważam wręcz że stworzenie coli zero było bardzo dobrym pomysłem. Sam pokazujesz niestety ten stereotypowy pogląd dla którego prawdopodobnie cola zero musiała powstać.

:))))) No trudno żebym nie pokazał tego stereotypu w dyskusji o CZ.
24.06.2009, 18:32

Szkoła
Przedsiębiorczosci
i Zarządzania i...

:D to prawda, ale Ty go prezentujesz jednocześnie go reprezentując
24.06.2009, 18:38

Norbert Cieślikowski:
:D to prawda, ale Ty go prezentujesz jednocześnie go reprezentując

Widocznie któryś z moich postów był zbyt subtelny.
24.06.2009, 18:43

Reklama: Szklarz Wrocław

Wyślij zaproszenie do